Un partit del CE Mataró. Foto: R.gallofré

El CE Mataró perd a casa contra l’Escala i altres partits del cap de setmana

Nova derrota del conjunt groc-i-negre

El Club Esportiu Mataró va caure al Centenari davant el líder de la categoria, l’Escala, que ha guanyat els sis partits disputats fins ara i només ha encaixat un gol. El conjunt visitant en va fer prou amb un 0 a 1.

Futbol

• CE Mataró 0-1 L’Escala

Tercer partit consecutiu del Mataró a casa i tercera vegada seguida que s’escapen punts del Centenari. El líder va fer gala de la seva fortalesa defensiva i es va imposar amb un solitari gol d’Ignasi (67’). El Mataró és tercer per la cua amb cinc punts.

Waterpolo

• Tenerife 10-8 CN Mataró

Primera derrota de la temporada del conjunt de la capital del Maresme.

Hoquei sobre patins

• CH Mataró 6-2 Oviedo

Tercera victòria en aquest inici de temporada i dos gols més de Pablo Torres, que és el segon màxim golejador de la lliga amb sis gols. El CH Mataró és líder.

Bàsquet

• Almozara 68-85 UE Mataró Homs

Un magnífic tercer quart (13-28) va sentenciar el duel. Juanola, autor de 22 punts i 7 rebots, va ser el jugador més ben valorat del partit. La UEM ja suma cinc victòries a la lliga (només una derrota).

• Mataró Parc Boet 88-81 Castelldefels

Segona victòria a la lliga del Boet, que va comptar amb les formidables actuacions de Ruiz i Rodríguez (21 punts per cap). Comas, amb 16 punts, i Fons (14), també van ser decisius en atac.

• Advisoria Boet Mataró 60-44 El Olivar

El Boet ho va resoldre amb un 18-6 al tercer quart. Curto (14), Broncano (13) i Dukic (10), van ser les seves millors anotadores.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 64-55 Lleida

El conjunt local va ser millor en el tir exterior (30% vs. 7% en triples) i va comptar amb les brillants actuacions de Mireia Daura i Daniela López (17 punts cadascuna).

Handbol

• La Salle Montcada 35-22 Hapo Joventut Mataró

El conjunt de Mataró va ser escombrat des del principi pel seu rival, que suma tres victòries seguides. El Hapo, en canvi, és tercer per la cua amb sis desfetes consecutives.

• Hapo Joventut Mataró 28-25 Benidorm

L’equip de David Verdugo es retroba amb la victòria.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 2-2 Santa Coloma

El Futsal no passa de l’empat i segueix a la zona mitja baixa de la taula amb 11 punts. El balanç, fins ara, és de tres victòries, dos empats i tres derrotes.

• Sants 3-4 Futsal Aliança Mataró

Partit amb alternatives i constants canvis en el marcador. Al final, un gol de Geraldine Gama va certificar una nova victòria de l’equip de Mataró.