Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

Derrota del Talenom Boet a Càceres

L’equip de la capital del Maresme cau a domicili malgrat un últim quart formidable (73-66)

16 a 29 va ser el parcial de l’últim quart. De totes maneres, insuficient per aconseguir la victòria. El Talenom Boet va reaccionar tard, però va mirar de competir fins a les últimes conseqüències. Ho va fer a la pista de l’Alter Enersun Al-Qázeres, el tercer classificat de la LF Challenge. El conjunt extremeny va acabar guanyant de set un partit que semblava tenir del tot controlat al descans (38-16).

El primer quart va ser igualat (14-10), però l’equip de Càceres va firmar un segon període magnífic. En atac, les locals trobaven cistella de totes les maneres hagudes i per haver. En defensa, les extremenyes ofegaven qualsevol intent de reacció de l’equip de Mataró. El Talenom, durant tot el quart, només va fer sis punts. El parcial, de 24 a 6, és dels que marquen un partit.

Però el Boet va decidir jugar la segona meitat amb esperit competitiu i sense abaixar els braços. El Càceres ho va veure fet i es va relaxar, sobretot ja en l’últim quart. El 19 a 21 del tercer va deixar pas al 16 a 29 del darrer període. El Talenom havia perdut el partit, però com a mínim va qüestionar la victòria local fins a les acaballes del duel. De la mateixa manera, l’equip de Mataró es va demostrar a ell mateix que està capacitat per plantar cara a un dels millors conjunts de la categoria.

L’equip de Càceres va ser millor en el rebot (39 a 31) i també en tirs lliures (71% d’encert per 54% del Boet). A banda d’això, va comptar amb la prodigiosa actuació de la congolesa Mariana Bulabula Muadi, autora de 22 punts i 12 rebots. Ella va dominar la pintura. Lucía Méndez, amb 8 punts i 8 rebots, va ser la jugadora del Talenom més ben valorada. Totes les integrants de l’equip van aportar punts, com a mínim tres, però tot plegat va resultar insuficient davant el potencial del rival. El Boet continua a la cua de la classificació amb dues victòries en disset jornades.