Imatge d'arxiu del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró perd a Rivas i es complica la permanència

L’equip de Joan Carles Vadillo deixa escapar dos gols d’avantatge i acaba caient a la pista del cuer (5-4)

Club Hoquei Mataró i Adiss Hockey Rivas ja comparteixen l’últim lloc de la classificació després del partit que aquest dissabte enfrontava a tots dos equips. La victòria dels madrilenys fa que sumin vuit punts, els mateixos que el Mataró. El Rivas ha guanyat els dos enfrontaments directes, però de moment l’equip de Joan Carles Vadillo segueix penúltim per millor goal average general (-20 a -22).

Sigui com sigui, la derrota a Madrid és d’aquelles doloroses. Ho és per la situació a la classificació, perquè era un partit contra un rival directe i també, i sobretot, pel desenvolupament del duel. El CH Mataró va deixar escapar dos gols d’avantatge en diferents moments de l’enfrontament i, a més a més, va acabar perdent amb un gol a menys de dos minuts pel final.

Els primers minuts van ser d’escrutini. Cap dels dos equips podia fer mal a la porteria contrària, fins que a l’equador de la primera part Oriol Lladó va fer el primer del partit (0-1). El gol animava als mataronins i semblava deixar tocat a l’equip de casa, que encaixaria el segon un minut després. Abel Moya feia el 0 a 2 quan encara quedaven gairebé dotze minuts pel descans.

Els últims minuts de la primera part van ser frenètics: Fernández retallava diferències a 05:47 pel descans (1-2), Guillem Carbonell tornava a marcar territori amb el tercer del CHM a 02:32 per anar a vestidors i, encara a la primera part, quan només faltaven 24 segons, Bernat Yeste tornava a situar el Rivas dins del partit (2-3).

Ja a la segona part Fernández va fer l’empat a tres momentani, però poc després responia Lluc Vilà amb el 3 a 4. Menys d’un minut després, Bernat Yeste restablia l’empat (4-4). En quedaven poc més de dotze pel final. La tensió era evident entre dos equips que necessiten imperiosament els punts. Al final es van quedar a Madrid perquè novament Bernat Yeste, amb el tercer gol del seu compte particular, va dictar sentència. Quedava un minut i quaranta-vuit segons per la botzina. El Mataró queia de manera cruel.