Un partit del CE Mataró. Foto: R.gallofré

Primera victòria del CE Mataró i altres partits de la jornada

L’equip de Jesús Barón supera a casa el Blanes i suma els primers tres punts de la temporada

Després de dues derrotes i del meritori empat a quatre al camp del Tossa, aixecant un 4 a 1 advers, ha arribat el primer triomf de la temporada. El Club Esportiu Mataró es va desfer ahir a la tarda del Blanes al Centenari per guanyar el seu primer partit en el Grup 1 de la Primera Catalana. Repassem aquest i altres partits del cap de setmana amb protagonisme per als equips de la capital del Maresme.

Futbol

• CE Mataró 2-0 Blanes

Amb gols de Mario López, minut 20, i Erik Castillo, minut 70, el Mataró es va imposar al Blanes en el partit disputat diumenge a la tarda al municipal del Centenari. El conjunt de Jesús Barón suma quatre punts i escala a la desena posició.

• La Roca Penya Blanc Blava 3-4 CE Mataró

Queralt Fàbregues, Cristina González, Jasmina Chamarro i Júlia Morell van fer els gols d’aquesta treballada victòria a domicili. El Mataró és quart de Preferent amb 9 punts.

Bàsquet

• Alginet 81-73 Homs UE Mataró

Estrena amb derrota del conjunt mataroní a LEB Plata.

• Talenom Boet Mataró 60-71 Al-Qázeres

Bre Amber Scott, autora de 23 punts, va fer que els esforços de l’equip que entrena Enric Cervera fossin infructuosos. Derrota del Boet a la LF Challenge.

• Homs UE Mataró Femení Maresme 54-60 GEiEG

L’equip local manava de vuit al descans (35-27), però a la segona meitat es va desinflar. El conjunt de Girona va remuntar per emportar-se la primera victòria de la temporada. Paula Tutusaus, 8 punts i 8 rebots, va ser la jugadora més ben valorada de l’Homs.

• Mataró Parc Boet 76-73 CB Vic

Segon partit de lliga i segona victòria pel Boet. Aquesta vegada, davant un dels millors equips de la temporada passada. Martínez (13 punts), Sánchez (12), Peiró (10) i Bassas (10), van assegurar la riquesa ofensiva del conjunt de Mataró.

Hoquei patins

• Reus Deportiu 6-5 CH Mataró

El Club Hoquei Mataró va arribar al descans amb un marcador a favor d’1 a 3. Ja a la segona part, va ser capaç de tornar a establir els dos gols de diferència (2-4). Al final, però, el Reus va poder capgirar el resultat. El conjunt de Joan Carles Vadillo va tenir contra les cordes a un dels equips amb més potencial i tradició de la màxima categoria.

• Lidergrip CH Mataró 1-5 Vila-sana

Derrota clara davant el líder. L’equip del Pla d’Urgell ha guanyat els tres partits de lliga disputats fins ara. Per la seva part, el CH Mataró encara no ha puntuat.

Waterpolo

• Eger 5-18 Assolim CN Mataró

L’equip de Dani Ballart guanya amb contundència el primer partit de la fase de grups de la Champions.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 34-27 Alacant

Marina Tomás, autora de 9 gols, va liderar el triomf del Hapo davant el conjunt alacantí. Després d’una derrota inicial a la lliga, aquesta és la tercera victòria seguida de l’equip de Mataró.

• Hapo Joventut Mataró 29-23 Esplugues

Marc Drescher, amb 6 gols, i Pol Colomer, autor de 5 dianes, van ser els principals arguments ofensius en aquesta victòria del Hapo davant l’equip del Baix Llobregat.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 6-4 Hospitalet Bellsport

El Futsal va dominar clarament el partit i va arribar a guanyar per 6 a 1. El conjunt visitant va retallar diferències al final, però sense inquietar. L’equip de Rivera, que és cinquè, suma tres victòries i un empat en quatre jornades.

Hoquei herba

• Carpesa 5-2 Iluro HC

Tercera derrota seguida de l’equip de Mataró, que és sisè de vuit equips a la classificació de la Divisió d’Honor B.

• Iluro HC 1-2 RC Polo

Derrota a casa de les mataronines davant l’equip de Barcelona. L’Iluro ha jugat tres partits de lliga; n’ha perdut dos i n’ha guanyat un.