Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Boet supera el Joventut i altres partits de la jornada

El conjunt de Mataró es desfà del filial de la Penya (79-65)

El Mataró Parc Boet continua exhibint el seu potencial com a local. L’equip de la capital del Maresme només ha perdut un dels últims vuit partits que ha jugat a casa. Aquest cap de setmana, davant el Joventut de Badalona, els mataronins van firmar una molt bona actuació col·lectiva per assegurar el balanç positiu a la taula (11 victòries i 9 derrotes). Repassem aquest duel i altres moments del cap de setmana esportiu.

Bàsquet

• Mataró Parc Boet 79-65 Joventut Badalona

El Boet va comandar el marcador des del primer quart i va comptar amb les magnífiques actuacions de Ruiz (20 punts i 7 rebots) o Serra (17 i 5). L’equip local va ser superior en el rebot i va trobar millors connexions ofensives (21 a 12 en assistències).

• La Bisbal 79-87 UE Mataró Homs

Dissetè triomf aquesta temporada de la UE Mataró.

• GEiEG 65-57 Advisoria Boet Mataró

El Boet, tercer classificat, va anar a remolc des del primer quart (17-7) i no va poder capgirar el marcador malgrat el bon partit de Laia Soler (12 punts i 10 rebots), Queralt Coll (13 i 6) o Ariadna Magriñà (11 i 6).

• Grup Barna 84-67 Homs UE Mataró Femení Maresme

Derrota contundent de la Unió a la pista del conjunt de Barcelona, que ja va obrir escletxa al primer quart (31-18). Nerea Baena, que va aportar 10 punts i 7 rebots des de la banqueta, va ser la jugadora amb millor valoració de les mataronines.

Futbol

• Parets 2-1 CE Mataró

És la segona derrota seguida del Mataró. Pandiani feia el primer del partit i del conjunt que entrena Raúl Monroy, però dos gols d’Aradilla Spotorno (el segon en el 86’) capgiraven el marcador.

Waterpolo

• Assolim CN Mataró 13-7 Terrassa

L’equip de Dani Ballart, saturat de partits importants durant les últimes setmanes, es va imposar a partir del tercer període. Fins aleshores, el Terrassa va qüestionar la superioritat de les mataronines. Simone van de Kraats, autora de 4 gols, va ser la millor golejadora del duel.

Hoquei sobre patins

• Olot 2-2 CH Mataró

El conjunt d’Albert Larrea va igualar el 2 a 0 inicial per sumar un empat que el manté amb un bon coixí de punts al capdavant de la taula.

Handbol

• Bordils 25-28 Hapo Joventut Mataró

Victòria importantíssima del Hapo fora de casa, que permet al conjunt mataroní agafar aire en la lluita per la permanència. El Joventut té ara dos punts d’avantatge sobre Banyoles i Poblenou. Nil Moreno, autor de 6 dianes, va ser el millor golejador del Hapo.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 4-3 Sabadell

Oriol, en dues ocasions, Joel i Alejandro, van ser els autors dels gols en aquesta competida victòria del Futsal a casa davant el CN Sabadell. El conjunt de Mataró és sisè a la classificació.

• Futsal Aliança Mataró 0-2 Castelldefels

El Futsal baixa a la cinquena posició després de caure a casa contra un equip que lluita per mantenir la categoria. El conjunt de Mataró es va mostrar inoperant en atac.