Un partit del CH Mataró. Foto: CH Mataró

El CH Mataró no passa de l’empat a Olot

De totes maneres, el conjunt d’Albert Larrea segueix sent líder sòlid (2-2)

Després de cinc victòries consecutives (Barça Atlètic, Congrés, Cerdanyola, Oviedo i Dominicos), el Club Hoquei Mataró s’ha hagut de conformar amb un empat a la pista de l’Olot. De totes maneres, l’equip de la capital del Maresme segueix al capdavant de la taula amb cinc punts d’avantatge sobre el més immediat perseguidor. El Barça Atlètic ha escalat fins la segona posició gràcies a la seva victòria a la pista del CDM i a la derrota del Sant Just a Taradell. Aquests darrers dos equips són tercer i quart amb 34 punts, a sis del CH Mataró.

El conjunt d’Albert Larrea no va trobar, a Olot, la seva habitual fluïdesa ofensiva. Els locals, ben ordenats en defensa, van dificultar les coses al líder del campionat. Tant és així que, en la primera part, el Mataró va ser incapaç de perforar la porteria de l’equip garrotxí. L’Olot, en canvi, va poder avançar-se en el marcador amb un gol d’Adam Gussinyer a 04:55 pel descans. Tocava remar.

A la segona part, la dinàmica seguiria sent similar. El CH Mataró no acabava de trobar atacs de qualitat i l’Olot aniria aguantant el zero a la seva porteria. El sisè classificat de la lliga (a 19 punts del CHM), fins i tot seria capaç de doblar el seu avantatge. David Carles, autor del 2 a 0, afegia més emoció al partit. El líder tenia 18 minuts i 42 segons per mirar de rascar alguna cosa positiva de la seva visita a Olot.

La resposta del CH Mataró va ser la que s’espera d’un equip guanyador. Sis minuts després del 2 a 0, el conjunt d’Albert Larrea ja havia establert la igualada. Gerard Cusachs i Marc Ollé van ser els autors dels gols mataronins que, a dotze pel final, semblaven canviar el signe del partit. A l’hora de la veritat el marcador ja no va moure’s més, però el CH Mataró havia sigut capaç d’esgarrapar un punt en un partit que pintava molt malament. El líder del campionat suma la sisena jornada sense perdre (cinc victòries i un empat).