Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet suma la primera victòria de la temporada

El conjunt del Maresme firma un magnífic últim quart i guanya a Calvià (61-70)

Un parcial de 13 a 23 en els últims minuts del partit a Calvià va servir al Mataró Parc Boet per sumar la primera victòria de la temporada després de tres jornades de lliga. El duel a la pista del conjunt balear va ser equilibrat des del principi, però el conjunt de Mataró va sortir guanyador de l’intercanvi de cops. Al final del primer quart, els locals dominaven (17-11). Després, les diferències ja van ser mínimes (34-32 al descans i 48-47 al final del tercer quart).

En l’últim període, el Mataró Parc Boet va trobar una dinàmica ofensiva impossible d’aturar pel rival. Els 23 punts que va anotar l’equip del Maresme en aquests darrers minuts van marcar la diferència. Al final, el 61-70 suposa un cop d’efecte important i també un reforç anímic per un equip que buscava la primera victòria de la temporada davant un rival en idèntica situació.

El Boet no va seleccionar bé el tir exterior (6/35 en triples), però en canvi va ser millor que el rival dins la pintura (19/34 i 42 rebots). A més, el conjunt local va perdre set pilotes més (20 a 13) i en el moment decisiu va ser incapaç d’augmentar la seva producció ofensiva. No només això, sinó que tampoc va poder frenar el joc col·lectiu del Boet. El conjunt de Mataró va repartir amb encert les tasques ofensives.

Cheda, Nogales i Borrero van anotar 13 punts respectivament. A més, els dos últims també van mostrar autoritat prop de cistella (10 i 13 rebots per cap). Fons, amb 11 punts, també va sumar una notable aportació ofensiva. El proper cap de setmana el Boet intentarà estrenar el seu compte de victòries a casa en el duel que l’enfrontarà amb el Prosperplast Alfindén, un equip que presenta el mateix balanç que el Mataró Parc (1/2).