Un partit de Champions del CNM. Foto: R.Gallofré

Ple de victòries de l’Assolim a la Champions

L’equip de Mataró jugarà la Final Four de la màxima competició europea, que es disputarà a Barcelona el 20 i 21 d’abril

L’Assolim Centre Natació Mataró es presenta a la Final Four de la Champions League després de firmar un ple de victòries a la fase de grups: sis partits, sis victòries. L’últim d’aquests duels es va celebrar aquest dissabte a la capital del Maresme. L’equip de Dani Ballart, que va repartir minuts, es va desfer de l’Ethnikos de Grècia amb un clar 18 a 8.

El partit va començar bastant igualat i a l’equador del primer quart el marcador registrava un empat (2-2). Lena Mihailovic i Eirini Ninou contrarestaven els gols de Cristina Nogué i Mireia Guiral. Al final del primer període, de totes maneres, el CN Mataró ja tenia dos gols d’avantatge gràcies a les dianes de Queralt Bertran en dues ocasions i de Rita Keszthelyi (5-3).

El conjunt de casa va trencar el partit en el segon quart firmant un formidable parcial de 6 a 1. Els gols de Keszthelyi, en dues ocasions, Guiral, Nogué, Martina Claveria i Simone van de Kraats deixaven la victòria del tot encarrilada a la mitja part (11-4). Fluïdes en atac i fermes en defensa, les mataronines mostraven la seva superioritat davant el conjunt grec.

El tercer període també va tenir color mataroní: un 5-2 que marcaria les diferències definitivament. Guiral, Nogué, Keszthelyi i Claveria van tornar a fer gol. Sílvia Morell s’afegia a la festa. 16-6 en el marcador i la certesa que l’Assolim també guanyaria aquest partit. La classificació per a la Final Four ja estava assegurada des del triomf en la jornada anterior a Budapest.

Van de Kraats i Anni Espar van marcar els últims gols del CNM per deixar el marcador final en un clar 18 a 8. D’aquí un mes, Mataró, Sabadell, Sant Andreu i Olympiacos es veuran les cares a la Final Four de la Champions League 23/24. Els quatre millors equips d’Europa se citaran a Barcelona.