Alisa Forné va fer quatre gols.

El Hapo guanya a Sant Pere de Ribes

L’equip de Mataró va controlar el partit en tot moment i es va acabar imposant per 24 a 31

La visita a la pista del tercer classificat per la cua, l’equip amb pitjor ratxa de la categoria, que ara ja s’allarga a set derrotes seguides, no va ser escull per al Hapo Joventut Mataró. Les mataronines van dominar el partit des del principi i mica en mica van anar obrint el forat definitiu per tal de sumar una victòria plàcida. D’aquesta manera, el Hapo torna a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho (quatre derrotes i un empat).

El parcial després dels primers cinc minuts ja era favorable a les visitants (2-5). La diferència de tres es va fer estable fins a l’equador de la primera meitat (6-9). En l’últim quart d’hora abans del descans, les mataronines van poder afegir un gol més a la renda de cara a la segona meitat (11-15).

L’equip de Mataró, regular en atac i concentrat en defensa, va seguir ampliant l’escletxa en els primers instants de la represa. En el minut 35 el marcador indicava un 13-18 i, deu minuts després, la diferència era la mateixa (17-22). En aquest punt, el Hapo va prémer l’accelerador per escapar-se ja de manera concloent. Un parcial de 0 a 4 deixava el marcador en un clar 17-26 a deu minuts per a la botzina. El Joventut va controlar els intents de reacció del Sant Pere de Ribes i es va acabar emportant la victòria (24-31).

En l’apartat individual va destacar el partit en atac d’Abril Buscà, autora de 7 gols. Berta Vives en va fer 5 i va ser la segona millor golejadora del Hapo. Alisa Forné i Clara Poo, totes dues amb 4 gols, també van fer una aportació interessant en la faceta ofensiva. El Hapo Joventut Mataró és vuitè amb 22 punts i ja només té pendents dos partits més abans d’acabar la temporada.