Tarinas, professionalitat i tranquil·litat per a la Renda 2020.
Tarinas, professionalitat i tranquil·litat per a la Renda 2020.

Contingut Patrocinat

Tarinas, solució professional a una Renda 2020 complicada

Fer la renda on-line, per telèfon, videoconferència o presencialment amb Tarinas és una opció de màxima garantia en un any fiscal marcat pels ERTO i la Covid-19

La declaració de la Renda 2020 té moltes particularitats que cal preveure, degut a la situació de pandèmia que encara dura més d’un any després i a diverses novetats a nivell fiscal que afecten als treballadors, com poden ser els ERTO. La complexitat d’aquest any se suma al fet que fer la renda, ja de per sí, és quelcom dens. A més, Hisenda s’ha desmarcat en els darrers temps d’ajudar a fer les declaracions més complicades, i es limiten a acceptar algunes de més senzilles basades en els esborranys. Tots aquests condicionants provoquen que fer la renda amb un especialista com Tarinas sigui més imprescindible que mai.

La responsabilitat final de la declaració de la renda sempre és del contribuent, i per això, quan s’acudeix a un especialista com Tarinas, es comença amb un aclariment de dubtes i conceptes per evitar errors que puguin tenir conseqüències. A Tarinas compten amb més de 80 anys d’experiència, un aval que assegura un servei excel·lent per fer una declaració de la renda del tot correcte.

 ISM9092
Assessorament i defensa jurídica, fiscal, laboral...
 

Un servei professional per a tot tipus de persona: fora riscos

Tarinas ofereix servei a particulars, petits autònoms grans empreses, multinacionals, no residents... Cap perfil de persona queda exclòs en un servei minuciós, proper i personalitzat que permet solucionar un mal de cap com és la renda de la manera més senzilla possible. Tot, a més, mitjançant els canals actuals per a poder-la dur a terme. Per això, ofereixen serveis presencials i telemàtics a l’hora de fer la declaració, ja sigui per correu, telèfon, una web pròpia de renda online o per videoconferència.

Els nous temps demanen noves respostes, i a Tarinas ja fa anys que s’han adaptat a les necessitats del client pensant en la comoditat i en el compromís d’una bona feina davant els perills que pot suposar confirmar l’esborrany sense conèixer les dades exactes. Aquestes no reflecteixen sempre la realitat, i per tant, la renda pot quedar presentada amb errors dels quals el contribuent en serà responsable, amb les sancions que això pot comportar. Passa més del que sembla.

 ISM9005
Totes les solucions, presencials i telemàtiques
 

Una renda amb molts canvis

Es tracta d’una declaració de la renda amb tres elements fonamentals. El primer de tot, els ERTO, que obliguen a fer la declaració a contribuents que fins ara no ho necessitaven, però que es troben en que hauran tingut dos pagadors. Això, a més, pot comportar que la renda surti a pagar, pel que cal estar ben assessorat. Un segon factor rellevant és el de la clàusula sòl: qui hagi rebut aquest import està obligat a fer la declaració i regularitzar l’import. I com a tercer factor important, les limitacions de la pròpia hisenda: s’han reduït les hores d’atenció al contribuent, i això amb l’augment d’usuaris que han de presentar-la, pot col·lapsar l’administració

 

 

 

Fer la declaració el més aviat possible o esperar-me a finals de la campanya?

Tarinas garanteix la possibilitat de fer la declaració de la renda el més aviat possible, en un any en el que les arques públiques estan sota mínims. Això significa que aquells que tinguin un resultat negatiu –els retornen diners- hagin de plantejar-la el més aviat possible per obtenir la devolució de la mateixa manera.

No obstant, quan es tracti de contribuents que hagin estat en ERTO, i coneixent que el SEPE  ha comès innumerables errors en els pagaments de les prestacions, el més prudent és demorar la presentació de la declaració a l’expectativa de rebre una notificació d’aquest òrgan on s’insti al contribuent a regularitzar els pagaments rebuts. Si per contra, estem plenament segurs que la prestació rebuda és la que ens correspon, ja sigui perquè ja ens han regularitzat o perquè tenim la certesa que és correcte, podem estar tranquils i fer-la quan creiem.

 ISM9089
Més de 80 anys d'experiència
 

A més, Tarinas ofereix un servei de seguiment del procés, tan en la devolució com en el cobrament, que dona la tranquil·litat necessària als contribuents en tot el procés: abans, durant i després.

Més informació sobre Tarinas:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive