Un anunci de la campanya de promoció del Maresme
Un anunci de la campanya de promoció del Maresme

El Maresme es promociona en l’any més costerut pel turisme

La campanya “Som de mar i de munt” que promociona els actius del Maresme, present als grans mitjans nacionals

En un any en què el turisme ha quedat del tot colpit pels efectes de la pandèmia de la Covid-19 i amb el nombre de visitants estrangers caient, una comarca eminentment turística com el Maresme sap que ha de tirar dels visitants nacionals, del turisme de proximitat. Aquest és l’enfocament de la campanya de publicitat i màrqueting que just ara, en plena temporada d’estiu, té presència als grans mitjans del país.

La campanya ‘Som de mar i de munt’ té com a objectiu arribar al màxim de possibles visitants. I també mostrar-los el Maresme, amb els seus municipis de mar i de muntanya i tots els seus recursos i possibilitats, que van des de l’hostaleria i la restauració fins als equipaments, el patrimoni històric i arqueològic, el descobriment del medi natural o les activitats culturals, esportives i lúdiques de tota mena.

El vídeo de la campanya, molt vist a les televisions

Campanya ambiciosa

‘Som de mar i de munt’ planteja una campanya de publicitat i màrqueting en diversos àmbits territorials, a partir dels mitjans de comunicació. Precisament, una de les accions destacades ha estat fer un vídeo publicitari que compta amb la veu de l’actor mataroní Roger Pera i que es difon per mitjans televisius, radiofònics i digitals. La campanya s’està desenvolupant de manera progressiva i segons les circumstàncies puntuals del context en el qual estem, en l’àmbit metropolità, Catalunya i Espanya - sud de França. En concret ja, en mitjans d’àmbit català com TV3, Catalunya Ràdio, RAC1 i La Vanguardia; així com de més sectorials del territori i en estacions de tren i autobusos, entre d’altres.

Un salt qualitatiu en la projecció de la comarca

“Hem preparat una campanya molt ambiciosa perquè volem donar a conèixer els atractius del Maresme, convidant als visitants a conèixer el territori i totes les seves riqueses i potencials. Aquest any, degut a la situació que estem vivint, és més necessari que mai i per això hem volgut fer també un esforç i un salt qualitatiu en la projecció de la comarca”, assegura el president del Consorci, Joaquim Arnó.

 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Jordi Fa 3 anys
I perquè ara?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive