Ajuda a comerços.
Ajuda a comerços.

Jornada online per impulsar la digitalització del comerç local del Maresme

FAGEM i Gentic organitzen una jornada per analitzar el futur de les botigues de tota la vida en un entorn cada cop més digital

En un món cada vegada més digital, quin és el futur de les botigues de tota la vida? Aquest és el plantejament central de la quarta sessió de l'Espai Digital FAGEM-GENTIC, que tindrà lloc dijous 15 a les 15h en una sessió online a través de Zoom (inscripcions a fagem.org). Enguany es vol posar sobre la taula alguns dels problemes del comerç per adaptar-se als nous temps i oferir-ne algunes claus que permetin trobar l’equilibri a l’hora de transformar-se sense perdre l’essència de botiga i comerç de barri.

El programa de la jornada inclou una entrevista amb Dolors Guillen, consultora en màrqueting digital i estratègic, i la ponència “Com digitalitzo el meu negoci?” a càrrec de Jordi Marin, expert en estratègia i transformació digital i d’organitzacions.

Guillen és l'autora de l'estudi 'El procés de transformació digital del comerç de Mataró per adaptar-se a l'economia global', segons el qual més de la meitat dels comerços de Mataró afirmen que no realitzaran cap acció digital per als seus negocis de cara el 2021. El cost d’una transformació digital, la manca de personal qualificat, però també la resistència al canvi són algunes de les raons que esgrimien els més de 200 comerços enquestats un cop passat els moments més complicats de l’estat d’alarma que va generar la crisi del coronavirus.

Per abordar aquests problemàtiques, la  quarta sessió de l'Espai Digital FAGEM-GENTIC va dirigida a tots els comerciants i professionals locals del Maresme. L'Espai Digital FAGEM-GENTIC busca compartir, proposar i proporcionar experiències i nous punts de vista per ajudar emprenedors i autònoms en el nou escenari postcovid.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive