Dos projectes se sumen al viver d’empreses del Cafè de Mar
Dos projectes se sumen al viver d’empreses del Cafè de Mar

Dos projectes se sumen al viver d’empreses del Cafè de Mar

Ràdio La Veu i Aiguamoll Música se sumen a Micaeel, Coopit i Meet and Map per tenir espai a l'equipament de la Fundació Unió de Cooperadors

patrocini pous
 

Nous inquilins al viver d’empreses de l’economia social i solidària de Mataró. La Fundació Unió de Cooperadors de Mataró (FUCM), ubicada a l’emblemàtic edifici de Cafè de Mar, ha incorporat dues noves entitats al seu viver d’empreses. L’Associació Ràdio La Veu de Cerdanyola i l’Associació Cultural Aiguamoll Música disposen de tres anys per a fer ús de l’espai i els serveis oferts a Cafè de Mar, per tal de consolidar els seus projectes. 

El viver de Cafè de Mar és un espai de trobada entre diferents iniciatives empresarials de l’economia social i té com a objectiu acollir els projectes en la seva fase inicial i contribuir a la generació de sinèrgies entre aquests. Coop Maresme, també ubicat a Cafè de Mar, acompanya a través dels seus serveis el procés d’aquelles empreses o iniciatives que vulguin esdevenir cooperativa. Actualment són part del viver d’empreses: Cooperativa Micaela, Coopit  i Meet and Map, a les quals se sumen ara els dos projectes esmentats.

Els dos nous projectes

Ràdio La Veu de Cerdanyola fonamenta la seva activitat en el foment i difusió de la música, la cultura i la informació general en línia a través de la seva emissora (laveucdm.cat), així com en l’edició, producció i difusió de material audiovisual. L’associació té ara la voluntat de crear nous llocs de treball per algunes de les persones col·laboradores i posen la seva mirada en constituir una cooperativa de treball.

Viver d'empreses Ràdio La Veu de Cerdanyola Fundació Unió de Cooperadors
Viver d'empreses Ràdio La Veu de Cerdanyola Fundació Unió de Cooperadors

Aiguamoll Música es dedica a la gestió, a la comunicació i la producció d'esdeveniments culturals, tenen un fort arrelament al territori i l’objectiu de consolidar el seu projecte també amb mires a transformar-se en cooperativa a mig termini.

Viver d'empreses Aiguamoll Música Fundació Unió de Cooperadors
Viver d'empreses Aiguamoll Música Fundació Unió de Cooperadors

 

Comentaris (1)

Marta Saurí Fa 7 mesos
Viver del cafè de mar..... fer volar ocells és l' especialitat. Però de dinamitzar Mataró ni la més minima idea.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive