La darrera proposta del govern per als autònoms
La darrera proposta del govern per als autònoms

Covid-19: ajuts de fins a 1.000 € per a autònoms i microempreses de Mataró

L'Ajuntament obre línies d'ajuts per pagar els interessos dels préstecs que s'hagin demanat per fer front a l'impacte econòmic de la pandèmia

L'Ajuntament de Mataró destina un total de 200.000 euros a una nova línia d'ajuts per a autònoms i microempreses de la ciutat que s'hagin vist afectats per la Covid-19. Es tracta d'un suport econòmic amb un import màxim de 1.058€ que es podran sol·licitar per pagar els interessos derivats dels préstecs que s'hagin demanat per fer front a l'impacte econòmic generat per la pandèmia. 

El Ple municipal de setembre va aprovar per unanimitat aquesta línia d'ajuts, que és una de les mesures acordades en el marc de la Taula per a la reconstrucció social i econòmica de Mataró. Per optar-hi, s’ha de disposar de local a Mataró o tenir el domicili fiscal a Mataró en cas de realitzar l’activitat sense local físic. També cal haver demanat el crèdit o l’ampliació d’un existent amb data posterior al decret de l’Estat d’Alarma del 14 de març del 2020.

La façana de l'Ajuntament de Mataró, amb les banderes onejant a mig pal pel Covid-19. Foto: Ajuntament de Mataró

La façana de l'Ajuntament de Mataró

Empreses micro i autònoms de tots els sectors econòmics poden sol·licitar els ajuts

En total l'Ajuntament destina 200.000 euros a aquesta iniciativa per al 2020. L'import màxim al que es pot aspirar és de 1.058 euros per a cada sol·licitant en funció de les condicions i durada del préstec que hagi formalitzat. Empreses i autònoms de tots els sectors econòmics poden sol·licitar els ajuts, així com les entitats d'economia social i solidària amb activitat empresarial, sempre i quan compleixin els requisits per ser considerades microempreses. Els ajuts són per a tots els sectors econòmics així com per a les entitats de l’àmbit de l’economia social i solidària amb activitat empresarial i que compleixin els mateixos requisits de dimensionament que les microempreses.

La convocatòria a aquests ajuts s’obrirà amb un termini de presentació de les sol·licituds des del 15 d’octubre fins al 13 de novembre. La tramitació caldrà fer-se via telemàtica a la Seu Electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament www.mataro.cat.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive