Portada
Portada

Salva Fernández i Ferran Pous

L'impacte de la Covid-19 a Mataró al Gràfic de la Setmana

L'impacte sanitari, econòmic i social de la Covid-19 a la capital del Maresme. El gràfic de la setmana, una secció setmanal del canal Negoci.

El coronavirus ha tingut un impacte evident en la societat. A Mataró hem fet seguiment constant de com ha afectat a nivell sanitari, econòmic i social. La capital del Maresme no ha estat aliena a la pandèmia, i les dades parlen per sí soles. En aquest gràfic recopilem les dades més importants sobre l'impacte de la Covid-19 a la ciutat mataronina. El gràfic de la setmana és una secció setmanal del canal Negoci on vol posar sobre paper les dades més rellevants dels temes d'actualitat.

 

 

 

Entre les dades destacades, hi ha els casos de Covid a Mataró, que van tenir el seu pic al mes de maig i que després de la desascalada, han seguit presents fins a les últimes dades actualitzades. Un Covid que afecta més a dones que a homes després de més de 7.000 casos registrats a la capital del Maresme.

A nivell econòmic també ha tingut un impacte important: més de deu mil treballadors afectats per 1.672 expedients de regulació temporal d'ocupació presentats, el que suposa un 30% dels treballadors de Mataró. Els sectors més afectats, l'hostaleria, l'oci i altres serveis.I amb un impacte en el creixement de l'atur evident, amb +15.1% des del febrer al juny, amb un 5,3% menys d'assalariats i una taxa de desocupació que creix per sobre del 16%.

Comentaris (3)

jordi Fa 1 any
Si les taules no s'actualizant mes sovint, no serveixen per gaire.
Xavier Torné Fa 1 any
Hi ha moltes persones irresponsables, sobretot els adolescents, algú els hauria d'explicar que és important prendre mesures sanitàries i aparcar festes, platges i terrasses.
eric Fa 1 any
Sembla mentida que encara hi hagi gent que va sense mascareta. Facin una volta pels barris de Rocafonda, El Palau, Cerdanyola, i veuran el cas que fan. Es ven que 100 eu de multa no els espanten, l'haurien d'incrementar a 1.000 o 10.000 eu perquè fessin cas. Hem d'anar patint pel carrer, van per la vorera que no toca, et passen pel costat, es reuneixen grups nombrosos, omplen les terrasses... On és la policia? Ho acabarem pagant tots per culpa d'un grapat d'egoistes i irresponsables.
Angel Fa 1 any
Anim Eric, a França pensavem que eren mes prudents... moltisima mes gent que a casa nostre no porta mascareta, sembla esser que a partir del 1 d ' Agost la imposen obligatoria, las sancions son mes altes i si repeteixen la infraccio la van incrementant fins a milers d euros o fons i tot presó... Nomes aixo será seriós si la policia que paguem tots es posa las piles, avisa a la gent i si no fan cas els multen... Poden financiar i ajudar altres ciutadans necesitats amb els irresponsables.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive