Treballador de magatzem
Treballador de magatzem

L'atur al Maresme segueix creixent

L'agost tampoc ha estat un bon mes en l'àmbit de l'ocupació al Maresme, amb 733 aturats mes

L'atur ha tornat a pujar al Maresme, seguint una tendència molt negativa durant aquest any a causa, en gran part, per la crisi de la Covid-19. Les dades recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal indiquen que la població ocupada de la comarca és de 181.483 persones, 733 menys que a tancament del mes de juliol.

Torna a baixar, per tant, població ocupada al Maresme. El registre de dades mostra un descens respecte al mes de juliol, tant pel que fa a persones com a comptes d’afiliació. En el primer dels casos la reducció és del 0,40% i en el segon arriba al 0,52%. Hi ha tan sols tres municipis amb lleugers increments en aquest sentit: Argentona, Santa Suanna i Teià . Les dades no varien en els casos d’Òrrius i Sant Vicenç de Montalt i en tota la resta, s'hi registren davallades. La més pronunciada és a Cabrera de Mar on arriben a l’1,32%.

Les afiliacions o comptes de cotització de persones treballadores amb residència en algun dels municipis del Maresme també es redueixen de manera que a finals d’agost es van computar 188.845, un 0,52% menys que el mes de juliol. En el cas de les afiliacions, només Argentona presenta dades més positives que el mes anterior. En el cas de les afiliacions, només Argentona presenta dades més positives que el mes anterior.

En aquest gràfic elaborat per Capgros.com es pot veure l'impacte que la Covid-19 ha tingut en l'atur i en el teixit empresarial del Maresme. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive