Els iPhone 13 Pro.
Notícies relacionades
Els iPhone 13 Pro.

Paula Saez

Tot sobre el nou iPhone 13, Mini, Pro i Pro Max

Apple presenta les seves novetats en dispositius mòbils , entre els que destaca el nou iPhone 13.

Apple va presentar les novetats de la marca que arribaran aquest any 2021 el dimarts passat, 14 de setembre, en un esdeveniment digital  que va tancar amb l’esperada presentació del nou iPhone 13.

Amb un disseny lleuger i més petit, un preu que va des dels 809€ fins als 1839€ en funció del model i millores significatives en diversos apartats, per aquí us expliquem tot el que sabem d’aquests nous terminals mòbils d’Apple que arribaran el proper 24 de setembre.

Tot sobre el nou iPhone 13

 • Disseny: el nou mòbil d’Apple ha estat redissenyat per ser encara més lleuger que l’anterior. Aquest canvi suposa una reducció en la seva mida i el mateix passa en el cas del notch, un 20% més petit, tot i que manté les seves principals funcions (com el Face ID). El que es manté és la seva resistència ceràmica i visiblement un dels canvis que notarem és el de la localització de les càmeres posteriors.
 • CPU: porta un chip A15 i 6 nuclis, 15 bilions de transistors, nou descodificador de vídeo i una GPU un 30% més ràpida.
 • Pantalla OLED: amb retina XDR, 800 nits i pics de 1200 nits, toc hàptic, colors vius i HDR. La seva mida serà de 6,1 polzades i de 5,4 en al cas del model mini.
 • Emmagatzematge: disposarà d’uns 128 GB d’entrada en comptes dels 64 GB habituals.
 • Càmera: un sistema de càmeres dual molt avançat que permetrà una millora sensible en la captura d’imatges respecte als models anteriors, fins i tot en entorns on no hi ha massa llum. El “soroll” de les imatges es reduirà considerablement gràcies a noves tecnologies incorporades i comptarà amb una opció ultrapanoràmica. Quant a vídeo, el mode cinemàtic ens permetrà canviar en temps real el lloc on es situa el focus. D’aquesta forma, el mòbil serà capaç de detectar els rostres humans i assenyalarà així els punts principals que podem enfocar.
 • Models: els canvis que presentarà el model Mini respecte al clàssic es centraran en ser més econòmic, petit en mida i aportar menys bateria (gairebé 2 hores addicionals en comptes de 3). Quant al Pro i el Pro Max, disposaran d’una nova pantalla Super Retina XDR amb 120 Hz que millorarà la coneguda OLED, una càmera significativament millor i una bateria més llarga que la del model base.
 • Colors: hi haurà quatre models cromàtics disponibles, entre els que destaca el no Sierra Blue.
 • Preu: els preus en dòlars seran a partir de 809€ (model Mini), de 909€ per al iPhone 13, 1159€ per al Pro i finalment 1.259€ per al Pro Max, que augmenten encara més de preu si anem a les versions de 256 GB, 512 GB i 1 TB. Arriba així al mercat amb un ventall de preus variat per ajustar-se a més butxaques i consumidors.
 • 5G disponible: la tecnologia de xarxes 5G estarà disponible als models de iPhone 13 per aportar així unes capacitats majors de velocitat i latència menor, entre d’altres avantatges que suposen el futur de la connectivitat.

No haurem d’esperar massa per poder tenir un d’aquests models a la mà, si així ho desitgem. Concretament, la seva data de llançament es situa el pròxim 24 de setembre i a partir d’aquest proper 17 de setembre a les 14h (CEST) les reserves s’obren. En menys de deu dies estarà disponible per a comprar-lo i endinsar-nos així en la nova generació d’Apple.

Comentaris (1)

Joan Fa 7 dies
Es pot compra a terminis ?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive