La millor universitat de turisme d’Espanya és al Maresme
La millor universitat de turisme d’Espanya és al Maresme

La millor universitat de turisme d’Espanya és al Maresme

L’UHT Sant Pol revalida la posició de lideratge al capdavant del rànquing mundial i és la 14a millor del món

patrocini pous lloguer segur
 

L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) revalida la posició de lideratge entre les universitats espanyoles d’Hoteleria i Turisme ocupant, per sisè any consecutiu, el primer lloc a Espanya del QS World University Ranking en l’àrea de Hospitality & Leisure Management. A més, al rànquing mundial, l’EUHT StPOL es consolida en el Top 15 i se situa com a #14 millor universitat del món en la seva àrea.

L’edició 2022 del QS World University Rankings by Subject  revalida l’EUHT StPOL com la millor universitat d’Espanya en l’àmbit de l’Hoteleria i elTurisme (Hospitality and Leisure Management) i 14 del món en aquesta especialitat. El rànquing, que ha estat publicat per QS (Quacquarelli Symonds), mesura l’excel·lència educativa de més de 1500 universitats de tot el món segons 51 matèries o àrees de coneixement.

I no només això. En l’àmbit de les ciències socials, on s’inscriuen 15 categories temàtiques, l’EUHT StPOL és la universitat més ben situada d’Espanya, amb el lloc número 12 en Hospitality & Leisure Management.

6 anys de lideratge estatal

No és la primera vegada que l’EUHT StPOL lidera el rànquing QS a nivell d’Espanya a la seva àrea d’especialitat. EUHT StPOL apareix al QS World University Rankings by Subject des de l’any 2018, sent el millor centre universitari d’Espanya per estudiar Hoteleria i Turisme, i l’única universitat del país que s’ha mantingut al Top 50 mundial. Així, es consolida també com un dels centres universitaris de referència a nivell mundial en el seu àmbit.

Per elaborar la classificació, el QS World University Rankings by Subject té en consideració diferents indicadors, com ara la reputació acadèmica de la institució; i la reputació dels empleadors, és a dir, aquelles universitats que són considerades pels directors de recursos humans com les que aporten graduats amb més talent i que tenen més percentatge d’inserció laboral. EUHT Sant POL se situa com la 9a universitat del món amb millor reputació del sector. 


EUHT StPOL, referent del sector


L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar, centre privat adscrit a la Universitat de Girona, compta amb més de 55 anys de trajectòria formant professionals de la direcció hotelera, el turisme, les arts culinàries i la restauració i compta amb una localització privilegiada davant del mar, al Maresme. És un model d’Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d’aprenentatge teòric-pràctica on els estudiants experimenten amb clients reals des del primer dia, fet que els dota d’un perfil professional adaptat a les necessitats del sector.Reconeguda a nivell internacional, durant cada curs acadèmic estudiants procedents dels cinc continents i de més de 35 nacionalitats diferents es desplacen a l’EUHT StPOL per cursar alguns dels programes acadèmics que ofereix el centre, que compta amb una oferta formativa d’estudis universitaris, cicle formatiu de grau mitjà i màsters. Juntament amb els programes acadèmics presencials, des del 2020 l’EUHT StPOL compta també compta amb programes online i semipresencials, com el Màster en Direcció Hotelera.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive