La millor universitat d’hostaleria i turisme és al Maresme
La millor universitat d’hostaleria i turisme és al Maresme

La millor universitat d’hostaleria i turisme és al Maresme

EUHT StPol revalida amb el rànquing de referència el seu lideratge com a millor universitat del gremi a nivell espanyol

Al Maresme hi tenim la universitat de referència, la millor en el sector de l’hostaleria i el turisme. Poca broma, perquè l’afirmació no està dita a la babalà, és el QS World University Rankings by Subject, en la seva edició del 2021, que l’EUHT StPOL revalida la seva posició de lideratge entre les universitats espanyoles d’Hoteleria i Turisme i se situa al lloc número 24 del món en aquesta especialitat. És el quart any consecutiu que queda ressenyada com una de les millors universitats del món en Hospitality and Leisure Management i repeteix com la millor universitat d’Espanya en Hoteleria i Turisme.

L’onzena edició del QS World University Rankings by Subject revalida l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar (EUHT StPOL) com la millor universitat d’Espanya en l’àmbit d’Hoteleria i Turisme (Hospitality and Leisure Management) i 24 del món en aquesta especialitat. El rànquing, que ha estat publicat en les últimes hores per QS (Quacquarelli Symonds), mesura l’excel·lència educativa de més de 1400 universitats de tot el món segons 51 matèries o àrees de coneixement. Encara que la majoria dels programes avaluats a Espanya han caigut en la classificació, l’EUHT StPOL i el seu programa de direcció hotelera i turisme han millorat les seves xifres pujant sis posicions en la classificació global respecte l’any anterior.

D’entre totes les matèries analitzades en el rànquing QS, 21 programes espanyols se situen entre els 50 millors del món en la seva disciplina acadèmica. Entre ells, l’EUHT StPOL i el seu programa de Direcció Hotelera i Turisme (UdG) ocupen la 4a posició en la classificació de millors programes espanyols; només per darrere de l’àrea d’odontologia de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), el programa d’arquitectura / urbanisme de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ESADE Business School – URL amb direcció i administració.

euhtstpol3

Un moment d'una classe

Indicadors rellevants

Per elaborar la classificació, el QS World University Rankings by Subject té en consideració diferents indicadors, entre ells, la reputació acadèmica de la institució i la reputació dels ocupadors, és a dir, aquelles universitats considerades pels directors de recursos humans com les que aporten graduats amb més talent i que gaudeixen d’un major percentatge d’inserció laboral.

L’EUHT StPOL, centre privat adscrit a la Universitat de Girona, compta amb 55 anys de trajectòria formant professionals de la direcció hotelera, turisme, arts culinàries i restauració. És un model d’Hotel-Escola universitari pioner a Europa amb una metodologia d’aprenentatge teòrico-pràctica en què els estudiants experimenten amb clients reals des del primer dia, fet que els dota d’un perfil professional adaptat a les necessitats del sector.

Reconeguda a nivell internacional, cada curs acadèmic estudiants procedents dels cinc continents i de més de 37 nacionalitats diferents es desplacen a l’EUHT StPOL per cursar alguns dels programes acadèmics que ofereix el centre, que compta amb una oferta formativa d’estudis universitaris, de postgrau, màster i cicle formatiu. Des del 2020, l’EUHT StPOL ha ampliat la seva oferta formativa amb programes online i semipresencials, adaptant-se així a les noves realitats derivades de la Covid-19.

Un hotel-universitat amb les millors vistes

Un hotel-universitat amb les millors vistes

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive