mataró parc
mataró parc

Mataró Parc s’adapta a les noves restriccions

Mataró Parc manté obertes les botigues d’alimentació, la parafarmàcia, òptiques i telecomunicacions i la restauració fa repartiment o recollida

Les noves mesures i restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya per frenar l’avenç de la pandèmia de Covid-19 situen Mataró Parc en una nova situació, molt condicionada per la tipologia de comerç que pot i la que no pot obrir amb la nova situació. El centre comercial maresmenc s’adapta al nou marc durant 15 dies de la mateixa manera que s’ha anat amotllant a les diferents situacions i marcs jurídics dels darrers mesos.

La Generalitat ha decretat que durant 15 dies (tot i que ja es reconeix que poden ser més) només poden obrir les botigues de primera necessitat, com són l’alimentació, les farmàcies, les òptiques i les telecomunicacions. Aquestes són les botigues de Mataró Parc que mantindran la seva activitat. 

FarmaFree és un dels establiments oberts a Mataró Parc

FarmaFree és un dels establiments oberts a Mataró Parc

La restauració, a domicili o per endur

La disposició publicada per la Generalitat de Catalunya també fa referència a la restauració, permetent només el repartiment a domicili. Per tant, als bars i restaurants amb accés des de l’interior del propi centre comercial se’ls permet la venda per internet o per telèfon però no la recollida a l’establiment. Als bars i restaurants amb porta cap a l’exterior sí que es permet la recollida al local.

La resta d’establiments de l’interior del centre comercial romandran tancats, excepte aquells comerços que tenen un accés directe a l’exterior, que poden tenir obert però amb les limitacions pròpies dels establiments minoristes: màxim 800 m2 de superfície i 30% d’aforament adaptat proporcionalment a la superfície.

També restricció horària

Tots els comerços hauran de tancar a les 21h per tal de respectar el toc de queda, però la restauració pot romandre oberta fins les 23h només per repartir a domicili.

 

Arxivat a:

Comentaris (2)

jordi Fa 10 mesos
Nois, a comprar al centre. No ens queixabem de que tot s'ho quedaba el MP?
Anna Fa 10 mesos
El Mataró Parc potser s'adapta a les restriccions. Però ja té dispensari mèdic? En cas de caiguda, ferida, tallet, desmai o malestar, cal que hi hagi un mínim espai higiènic amb una mínima farmaciola. No cal una gran infraestructura ni tan sols personal mèdic. Cal un espai net i tranquil amb un llit, farmaciola, aigua i amb una bàsica formació per part del personal. No pot ser que les cures es comprin a l'Alcampo o s'hagi d'avisar una ambulància per fer-les. El pàrquing

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive