El Maresme es posiciona per captar més turisme de reunions
Notícies relacionades
El Maresme es posiciona per captar més turisme de reunions

El Maresme es posiciona per captar més turisme de reunions

El Maresme promociona allotjaments, auditoris, teatres, espais singulars i gastronomia per a un sector econòmic en puixança

patrocini pous
 

Com la majoria de tendències modernes, el que abans es coneixia com a turisme de reunions ara té nomenclatura anglesa: el turisme MICE. MICE respon a l’acrònim de Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions i el turístic és un sector que aconsegueix adeptes any rere any i en el que  el Maresme té una variada oferta per totes les necessitats. Una oferta que ara es promociona especialment.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha engegat una campanya per posicionar-se en el turisme MICE i fer gala de les potencialitats de la comarca en aquest àmbit, posant en valor tot el que hi ha des de grans sales de congressos a petites sales d’actes en espais realment singulars. Però també un gran nombre d’activitats per fer “team building” després de les reunions. 

S’ha creat un vídeo en diferents idiomes que mostra, a través de pinzellades, tot el que pot oferir el Maresme en relació al turisme de reunions. La responsable d’aquest segment de turisme del Consorci, Sònia Chaves, explica que “des del Consorci, ja fa uns any que estem treballant en la promoció del turisme de reunions i esdeveniments al Maresme. L’any 2021 vam publicar la web Maresme Events, on recopilem tota la oferta MICE de la comarca, i aquest any hem apostat per la creació d’un vídeo promocional que ens servirà per fer difusió de tota la oferta MICE al Maresme i que en farem difusió tant online, al web i a xarxes socials, com a fires i esdeveniments. Es tracta d’una iniciativa amb la que volem donar visibilitat a les empreses i serveis que estan apostant pel segment del turisme MICE al Maresme”.

https://youtu.be/xZEJvGT0tX4

 

Reunions i activitats “after the meeting”

La comarca compta amb allotjaments, auditoris, teatres, espais singulars, propostes de gastronomia, d’incentius i diferents tipus de serveis relacionats amb el turisme de reunions. Però no acaba aquí, sinó que el segment MICE inclou també les activitats “after the meeting” per fomentar la cohesió de grup, entre les quals s’hi inclouen des de les relacionades amb l’enoturisme fins a activitats nàutiques o hípica, passant per tot un ventall que es pot adaptar a les possibilitats de qualsevol equip de treball.

Tots els municipis del Maresme tenen espais o activitats a oferir, des dels més tradicionals als més singulars, entre el mar i la muntanya. Es poden consultar al web www.maresmeevents.cat, on es recull tota la oferta MICE del territori. A més, la comarca està ben a prop de Barcelona i molt ben connectada, pel que és ben ràpid i fàcil arribar-hi si també es participa en congressos a la ciutat comtal.

El Consorci acompanya a les empreses i professionals que busquen organitzar una reunió en tots els processos, des de la cerca i assessorament d’espais i serveis a la coordinació de visites i viatges de coneixement del territori, a més d’informació turística per als organitzadors i els assistents a un esdeveniment.

Comentaris (1)

Víctor Fa 1 any
Acciones que mejorarían la opinión ciudadana de los regidores municipales: 1.- Ni calles ni playas son ceniceros. Propuesta: ordenanza municipal. Todos los paquetes de tabaco expendidos incorporarán funda-cenicero de material biodegradable + multa a quien arroje colillas a la vía pública. 2.- Algo similar para la goma de mascar. Los padres responden de sus hijos 3.- La policía municipal en bicicleta y andando, mejora la proximidad al ciudadano, permite mejor vigilancia, ahorro y dan eje

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive