La jornada de portes obertes del Tecnocampus, l'any passat. Foto: TecnoCampus
Notícies relacionades
La jornada de portes obertes del Tecnocampus, l'any passat. Foto: TecnoCampus

Jornada de portes obertes per a futurs estudiants del TecnoCampus

La cita té lloc el 22 d'abril per descobrir les instal·lacions i l'àmplia oferta de graus del TecnoCampus, i cal inscripció prèvia

patrocini pous lloguer segur
 

El proper 22 d'abril el TecnoCampus celebra la jornada de portes obertes, un esdeveniment pensat per conèixer de primera mà les instal·lacions del centre universitari i la seva àmplia oferta de graus i dobles graus. Una cita ineludible per als futurs estudiants, de la qual us expliquem tots els detalls. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en aquest enllaç

En un sol dia, els assistents podran informar-se de dels 19 graus i dobles graus dels àmbits de la tecnologia, audiovisuals, l'empresa i la salut, que es poden cursar al TecnoCampus. Tots ells, titulacions oficials amb el segell de qualitat de la Universitat Pompeu Fabra.  Les visites es duran a terme amb el suport de professors i d'estudiants, així com els coordinadors de graus i el personal d'administració i serveis, disposats a ajudar els assistents en el procés de decisió perquè triïn el grau més adequat segons els seus interessos. 

Durant tota la jornada del 22 d'abril es posarà a l'abast dels visitants sessions informatives de cada titulació, de cara a conèixer-ne tots els els detalls abans de fer la preinscripció universitària. A més, cada hora hi haurà visites guiades a les instal·lacions per poder conèixer en persona les aules, laboratoris i l'entorn del TecnoCampus.

Cal recordar que de cara al curs vinent el TecnoCampus estrenarà un nou grau en Nutrició Humana i Dietètica, i el doble grau Turisme i Gestió de Lleure / Màrqueting i Comunitats Digitals. Amb aquesta nova oferta, el TecnoCampus comptarà amb un total de 19 graus i dobles graus, incloent una àmplia oferta formativa en tecnologia, empresa, audiovisual i salut, que es completa amb una àmplia gamma de màsters, postgraus i cursos d’especialització vinculats a la formació permanent, en el marc del nou projecte Hub4t.

Tecnocampus portes obertes 2022

Estudiants al centre universitari mataroní. Foto: TecnoCampus

Així mateix, la jornada de portes obertes serà un dia ideal per informar-se de qüestions com ara les llengües en que es pot estudiar al centre universitari mataroní, el procés de matrícula, les beques i les facilitats de finançament. La jornada de portes obertes també servirà per conèixer tres dels grans trets diferencials del TecnoCampus, com són la internacionalització, la professionalització i emprenedoria.

Inscripció a les jornades

Per assistir a la jornada cal una inscripció prèvia, la qual està limitada a un nombre de places màxim per l'aforament de l'aula on es fa la sessió informativa. Per aquest motiu, es demana no reservar plaça en sessions a les quals no s'estigui segur de poder assistir. Es permet anar-hi amb un màxim de dos acompanyants. Les persones que s'inscriguin rebran per email el resguard d'inscripció amb un codi QR que servirà per fer l'acreditació en arribar a l'esdeveniment de manera més ràpida.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive