El Tecnocampus acull la jornada sobre intel·ligència artificial en el tèxtil
El Tecnocampus acull la jornada sobre intel·ligència artificial en el tèxtil

Nou grau de nutrició i doble titulació de turisme i màrqueting al TecnoCampus

El Grau en Nutrició Humana i Dietètica i el doble grau Turisme i Gestió del Lleure / Màrqueting i Comunitats Digitals arrencaran el curs 2023-2024 al TecnoCampus

El centre universitari del TecnoCampus de Mataró oferirà, a partir del curs vinent, dues noves titulacions de grau, que s'afegiran a la seva àmplia oferta formativa en tecnologia, empresa, audiovisual i salut. Es tracta del nou Grau en Nutrició Humana i Dietètica, i la doble titulació de Turisme i Gestió del Lleure / Màrqueting i Comunitats Digitals.

L'alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, i el Director General de la Fundació TecnoCampus, Josep Lluís Checa, han presentat aquest dimarts, dia 31, la nova oferta formativa, que es donarà a conèixer amb més detall els dies 6 i 16 de febrer amb un seguit de xerrades informatives de graus de cara al curs 2023.-2024 (tota la informació en aquest enllaç). El 22 d'abril, per la seva banda, se celebrarà la jornada de portes obertes. 

Nou grau en Nutrició

Pel que fa al nou Grau en Nutrició Humana i Dietètica, se suma a les titulacions en l'àmbit de salut que ofereix el TecnoCampus, com són Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia / CAFE. El nou grau vol donar resposta a la gran demanda de professionals que hi ha en aquest àmbit al país, i ho farà amb trets distintius respecte a la resta de l'oferta formativa catalana, ja que comptarà amb dos itineraris (nutrició clínica i nutrició esportiva) i formació  semipresencial, per fer possible compaginar estudis i activitats laboral.

7bfb54e5 c344 44c3 9d6b 192d2b80b2be

Checa i Bote, durant la presentació de la nova oferta de graus universitaris

 

Turisme i màrqueting

L'altra novetat és en realitat una suma de dues titulacions que ja estava oferint el TecnoCampus en l'àmbit formatiu empresarial. Turisme i Gestió del Lleure, per una banda, i Màrqueting i Comunitats Digitals, per l'altra. En cinc anys, els estudiants podran aconseguir dos títols de grau i especialitzar-se en màrqueting, que cada cop té més importància en l'àmbit de la indústria del turisme.

TecnoCampus compta amb més de 4.000 estudiants i un centenar d'empreses

Amb aquesta nova oferta, el TecnoCampus comptarà amb un total de 19 graus i dobles graus, amb la garantia de qualitat de la Universitat Pompeu Fabra,  a la qual està adscrit el centre universitari TecnoCampus. A més a més, e TecnoCampus ofereix un ampli ventall de màsters, postgraus i cursos d’especialització vinculats a la formació permanent, en el marc del nou projecte Hub4t. El creixement de la universitat mataronina, que enguany encara el seu 13è aniversari, va en paral·lel al del conjunt del TecnoCampus, que ja compta amb més de 4.000 estudiants i amb més d'un centenar d'empreses que omplen la pràctica totalitat de les instal·lacions del parc, situat al nou sector del Rengle de Mataró. 

L'alcalde, David Bote, ha assenyalat que els nous graus s'alinien amb algunes de les prioritats  de futur de Mataró, contemplades en el projecte Mataró Agenda Urbana 2030, com ara vetllar per la salut dels mataronins de manera transversal i potenciar els projectes formatius, innovadors i tecnològics. "El TecnoCampus té un paper cabdal com a palanca de canvi i motor de transformació de la nostra ciutat", ha assenyalat. Checa, com a director del TecnoCampus, ha destacat que la nova oferta formativa mantindrà el segell "professionalitzador" del centre universitari, ja que un dels objectius principals és "potenciar la capacitat d'ocupació" dels estudiants. 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive