Les quatre empreses tenen seu al TecnoCampus de Mataró
Notícies relacionades
Les quatre empreses tenen seu al TecnoCampus de Mataró

El TecnoCampus amplia l’oferta de graus

El nou grau en Nutrició i la doble titulació en Turisme i Màrqueting són les novetats per al curs vinent, que es poden conèixer en detall a les Xerrades Informatives de Graus i en la Jornada de Portes Oberts del 22 d'abril

Amb més de 4.000 estudiants al seu centre universitari i un centenar llarg d’empreses a les seves instal·lacions, el TecnoCampus viu la seva segona dècada de vida com un projecte que va totalment vent en popa. Sense urgències per seguir creixent, la prioritat en els darrers anys ha estat consolidar l’oferta formativa i emprenedora, de manera que ara ja feia uns quants cursos que el centre universitari de Mataró, adscrit a la UPF, no presentava nous graus.

De cara al curs 2023-2024, però, això canviarà, ja que el TecnoCampus estrenarà un nou grau en Nutrició Humana i Dietètica, i el doble grau Turisme i Gestió de Lleure / Màrqueting i Comunitats Digitals. Amb aquesta nova oferta, el TecnoCampus comptarà amb un total de 19 graus i dobles graus, incloent una àmplia oferta formativa en tecnologia, empresa, audiovisual i salut, que es completa amb una àmplia gamma de màsters, postgraus i cursos d’especialització vinculats a la formació permanent, en el marc del nou projecte Hub4t.

Tota la informació a les Xerrades Informatives de Graus. Inscripcions aquí

Tota aquesta oferta, inclosa les noves titulacions, es podrà conèixer en detall a les xerrades informatives de graus, que s’allarguen fins al proper 16 de febrer. El proper dia 10 tindrà lloc la xerrada dedicada a la doble titulació de Turisme i Màrqueting, mentre que el dia 13 es podran conèixer online tots els detalls del nou grau de Nutrició. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a través d’aquest enllaç, on també hi trobareu tots els detalls. Els futurs estudiants de grau del TecnoCampus també disposen d'aquest espai específic amb informció útil. A continuació, us donem a conèixer totes les dades de les dues noves titulacions que oferirà TecnoCampus el proper curs.

DSC 0911

Alumnes al TecnoCampus. Foto: R. G.

Nutrició Humana i Dietètica

Fins ara, en l'àmbit de la salut el TecnoCampus ofereix els graus d’Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia / CAFE. A partir del curs vinent s’hi sumarà el nou Grau en Nutrició Humana i Dietètica, que neix per donar resposta a la gran demanda de professionals que hi ha en aquest àmbit al país.

La demanda de professionals en nutricío i dietètica no para d'augmentar

Tal i com explica Jordi Sarola, coordinador del nou grau, l’administració pública està fent una gran aposta per incorporar nutricionistes i dietistes al sistema de salut, en paral·lel a la gran quantitat d’empreses del sector de l’alimentació, l’activitat física o la geriatria, entre d’altres, que busquen professionals d’aquest perfil. A això s’hi suma el fet que “tenim una població cada cop més conscient de la importància de l’alimentació, amb el focus posat en els problemes de sobrepès, els trastorns alimentaris o els problemes amb el colesterol”, assenyala Sarola.

iStock 1160789077

Creix la demanda de professionals en nutrició

Formació semipresencial i itineraris especialitzats en nutrició clínica i esportiva

El nou grau del TecnoCampus vol donar resposta a aquesta situació formant professionals en la matèria. Un dels principals avantatges que oferirà respecte a altres graus similars és la formació semipresencial, per facilitar que els estudiants compaginin estudis i activitat laboral. A més, el grau oferirà un doble itinerari, nutrició clínica i nutrició esportiva. “Per nosaltres és vital oferir l’especialització dins del propi grau, amb pràctiques específiques, tenint en compte que en aquests àmbits encara no existeixen màsters específics a Catalunya”, explica el coordinador del grau.

Turisme i Màrqueting

El TecnoCampus ja ofereix estudis de turisme, per una banda, i de màrqueting, per l’altra. Els dobles graus tampoc són cap novetat al centre mataroní, ja que n’ofereix combinacions en diferents àmbits. De cara al proper curs, presenta una doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure / Màrqueting i Comunitats Digitals. Cursant cinc anys d’estudis, els estudiants podran aconseguir un doble títol en dos àmbits que cada cop estan més lligats.

Oficina de turisme a Mataró, capital del Maresme. Foto: R. Gallofré

El turisme és un sector molt important al Maresme i que requereix professionals amb coneixements de màrqueting. Foto: R. Gallofré

El doble grau dona eines per afrontar la digitalització del sector turístic

“El futur del turisme passa per la sostenibilitat, la digitalització i la innovació”, explica Judith Turrión, coordinadora del nou doble grau. Per aquest motiu, les persones especialitzades en l’àmbit turístic necessiten, cada cop més, tenir coneixements especialitzats en màrqueting digital. “La digitalització està transformant el sector, la manera d’actuar de les empreses i dels propis turistes, la promoció i comunicació de les destinacions turístiques, la gestió dels seus atractius i un llarg etcètera”, afegeix Turrión.

TecnoCampus compta ja amb una llarga experiència oferint dobles graus

El doble grau comptarà amb sis àmbits de formació: fonaments del turisme i productes turístics; màrqueting; gestió de l’oci; comunitats digitals; analítica aplicada i gestió de l’empresa. Els titulats podran treballar en qualsevol àmbit del món del màrqueting, ja que obtindran el títol de grau que els acredita com a especialistes en aquest sector, i a la vegada hauran obtingut coneixements específics sobre màrqueting aplicat a turisme. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive