Les compres online es disparen.
Les compres online es disparen.

Salva Fernández / ACN

Les compres on-line es disparen a Catalunya arran de la Covid-19

Sis de cada deu catalans han comprat per internet els últims tres mesos, un percentatge que el 2019 era del 52%

El volum de persones que compra a través d'internet a Catalunya s'ha disparat aquest any arran de la crisi de la covid-19. Segons l'Enquesta sobre Equipament i Ús de Tecnologies d'Informació i Comunicació a les Llars, publicada aquest dilluns per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), sis de cada deu catalans han adquirit almenys un producte en línia durant els últims tres mesos, un percentatge que l'any 2019 era del 52%.

De fet, Catalunya és la segona comunitat on més persones realitzen compres 'online', superada només per Madrid (el 62,9% dels seus habitants ha comprat per internet els últims tres mesos). Al conjunt de l'Estat, més de la meitat de persones (53,8%) ha comprat a través de la xarxa.

Una de les comunitats on es fa servir més Internet

De fet, Catalunya és una de les comunitats on més s'utilitza internet. Segons les dades de l'INE, el 95,7% dels catalans ha fet ús de la xarxa durant els últims tres mesos, un percentatge que se situa més de dos punts per sobre la mitjana espanyola (93,2%). De nou, Catalunya és la segona comunitat on el percentatge d'usuaris d'internet en els últims tres mesos és més elevat, només superat per Madrid (96%).

Pel que fa als usuaris que utilitzen internet diàriament, el percentatge a Catalunya és del 85,5%. En aquest cas, Catalunya presenta el tercer percentatge més elevat de l'Estat, per darrere de Madrid (87,6%) i les Balears (85,7%).

A Capgròs, durant aquests mesos, hem impulsat Capgròs aprop Mataró, un marketplace per poder adquirir productes de proximitat i serveis per Internet i amb servei d'entrega a domicili:

Capgròs aprop Mataró

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive