Capgros Aprop Mataró
Notícies relacionades
Capgros Aprop Mataró

Una web on comprar a comerços i empreses de Mataró

Es posa en marxa un marketplace per al comerç de Mataró per a vendre productes i serveis. Permetrà traslladar a Internet l’activitat comercial d’establiments i empreses de serveis de la ciutat.

Capgròs Aprop Mataró és el marketplace de comerços de proximitat, una web que serà “botiga de botigues” on els comerciants mataronins podran mostrar i vendre els seus productes o serveis i els usuaris, podran comprar-ho de manera senzilla i rebre-ho a casa amb tota la comoditat. La plataforma, que ja està funcionant amb èxit en altres municipis catalans, s’instal·larà pròximament a Mataró i ja compta amb el suport de NEM (Negoci Empresa Mataró). Hi tindran cabuda tota mena de productes i serveis. Si tens un negoci i vols més informació per adherir-te al  marketplace de Mataró, fes click aquí per accedir al formulari.

Què suposa Capgròs Aprop Mataró?
De cara a impulsar el comerç local en un moment de transformació digital, Capgròs Aprop Mataró elimina la rigidesa dels horaris comercials d’obertura i les comandes es reben en un màxim de 24 hores. A més el Marketplace permet que els establiments obrin noves línies de negoci i s’adapta als nous hàbits de compra actuals de la ciutadania.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive