Compra online a Capgròs aprop Mataró.

Salva Fernández i Romuald Gallofré

Capgròs aprop Mataró: així de fàcil és comprar online al comerç local i que t'ho portin a casa

Us ensenyem com de fàcil és registrar-se, comprar a diversos establiments locals i que t'ho portin a casa en una sola cistella.

Comprar a establiments de Mataró, des de casa de manera online, que tot t'ho portin a casa en una sola comanda i de la forma més senzilla possible. Aquesta és la proposta de Capgròs aprop Mataró, el marketplace de la ciutat de Mataró que compta amb tot tipus de comerços i establiments de serveis locals que volen donar un pas més a l'hora d'oferir opcions de compra als ciutadans. El sistema és tant senzill com registrar-se a la web i començar a comprar. Es poden agafar productes i serveis de tot tipus de sectors, i es rebran en el dia i hora establert en una única comanda. Aquest és el potencial de Capgròs aprop Mataró: no dependre de les hores d'obertura, sinó poder comprar a les botigues de tota la vida quan et vagi bé i tenir-ho a casa. Com Amazon, però en format local.

Els motius d'obrir un marketplace local

Capgròs aprop Mataró és una plataforma en línia amb diversos establiments que han signat un acord per donar-se d'alta, preparar els productes, descripcions, fotos, preus i pujar-los perquè els usuaris ho puguin comprar. El pagament es fa directament al comerç, pel que la plataforma no intervé mai en els diners que es mouen a canvi de productes i serveis. I els motius d'obrir un marketplace local són els següents.

El primer de tots, donar una nova eina de venda als comerços de la ciutat davant una situació de canvi. Els confinaments o les restriccions estan afectant al trànsit de gent al carrer i a les obertures de les botigues i establiments. Capgròs aprop Mataró permet seguir oferint 24 hores al dia productes i serveis perquè es comprin online, una fórmula imprescindible en un moment com l'actual: la pandèmia ha canviat hàbits de consum, i cada vegada la gent està més acostumada a comprar des del mòbil, la tauleta o l'ordinador. És una oportunitat que no es pot deixar escapar.

D'altra banda, també vol ser una plataforma que faciliti la vida a les persones de Mataró i més enllà que tenen establiments locals de referència però que per problemes de la pandèmia, per falta d'hores i per altres motius, no poden anar a la botiga física quan els agradaria. Per tant, és un marketplace pensat en dues direccions: una solució pels comerços i, per l'altra banda, un aparador per comprar fàcilment als establiments de tota la vida.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive