Trello, una de les app's recomanades.
Trello, una de les app's recomanades.

App's per organitzar el dia a dia a la feina

Us oferim una sèrie de recomanacions d’aplicacions per a ordinadors i dispositius mòbils molt útils de cara a organitzar el nostre dia a dia a la feina.

Aprendre a dominar diverses eines digitals i conèixer quines són les millors apps per a organitzar-nos és primordial de cara a treballar de forma còmoda i efectiva des de casa. “Teletreball” és un terme que molts han après durant aquesta pandèmia i els confinaments domiciliaris que ha causat, per la qual cosa ens hem hagut d’acostumar a canviar les nostres rutines de feina per acostumar-nos a les noves tendències i necessitats en cada cas. Sigui com sigui, organitzar-nos bé és imprescindible en qualsevol lloc de treball i per aquest motiu a continuació us deixem amb una sèrie de recomanacions d’apps per ordinador o dispositius mòbils que serveixen per cobrir aquesta necessitat.  

Les millors apps per organitzar la nostra feina

 • Trello: disponible en web, iOS i Android, és perfecta per executar projectes en equip amb precisió. Permet crear taulers dividits per columnes i targetes personalitzades i cada membre pot afegir les tasques que estan realitzant en cada moment. En cas de ser el cap de l’equip, podem designar qui realitza cada tipus de tasca en cada moment de forma còmoda i visual per a que la resta de treballadors puguin veure en tot moment qui està realitzant cada encàrrec i evitar així repeticions i contratemps.
 • Slack: si el que volem és comunicar-nos, aquesta aplicació és una de les millors de les que disposem per crear diferents canals, poder tancar-los i personalitzar els membres que hi tenen accés, compartir arxius i enllaçar-ho tot a les nostres xarxes socials. Disponible a ordinador i a dispositius mòbils, podem portar aquesta útil app sempre a sobre.
 • Wunderlist: disponible en navegador, iOS i Android, presenta un disseny senzill i intuïtiu que podem personalitzar en funció de les nostres preferències personals. Podem crear llistes de tasques i notes ràpides, a més d’organitzar i adjuntar documents i projectes de gran mida (quant a GB de pes per portar imatges, arxius PDF i demés). Presenta una versió gratuïta i una Pro amb una varietat més elevada de funcions.
 • Google Keep: disponible en versió web i per a mòbils iOS i Android, es tracta d’una aplicació integrada amb la resta de serveis i apps de Google que permet escriure recordatoris diaris amb dissenys atractius visualment. Podem crear llistes d’activitats i compartir-les amb els nostres companys, gravar notes d’àudio per transcriure-les i molt més.  
 • Quickbooks: si el que busquem és organitzar els nostres comptes, despeses i ingressos, aquesta és la nostra app. Ens permet generar un registre amb les nostres factures i pressupostos, a més d’agilitzar els pagaments als nostres empleats en cas de ser els caps. També està disponible tant a ordinador com a mòbils.
 • Evernote: una app més personal per poder dibuixar i crear quaderns sencers en els que escriure tot el que necessitem de forma fàcil i lliure. També podem gestionar i organitzar tasques, crear llistes, guardar notes importants, a més de digitalitzar el que necessitem a través de la càmera del nostre mòbil.
 • HabitRPG: per terminar, volem compartir una app curiosa i perfecta per als més geek. La seva característica principal és que totes les icones estan representades com un videojoc de rol clàssic. Ens impulsa a completar les tasques diàries, ja que en cas de no fer-ho el nostre personatge “perdrà vida”. També podem obtenir punts positius o perdre’ls si realitzem algun dels mals hàbits que marquem. “Gamificar” el treball i les obligacions, una solució efectiva que ens pot motivar diàriament.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive