Les desgravacions que podem fer a la renda 2021
Les desgravacions que podem fer a la renda 2021

Aplicacions per fer la renda: què són, com funcionen i quines són les més conegudes

Per ajudar-vos a fer la declaració de la renda del passat 2021 us expliquem quines aplicacions teniu disponibles, com les podem fer servir i més.

patrocini pous
 

La campanya de la Renda 2021 ja està en marxa i fins al proper 30 de juny podrem presentar la nostra declaració, a més d’aprofitar diverses desgravacions per que el resultat ens surti a retornar o bé reduir la quantitat que ens toca pagar. Depenent de si estem contractats allà on treballem, som autònoms o tenim valors com criptomonedes es pot complicar la confecció del esborrany de la Renda, per la qual cosa us recomanem una sèrie d’aplicacions que ens poden ajudar a fer el procés més senzill i no haver de recórrer a l’ajuda d’un gestor professional.

Què són les apps per fer la renda i quines són les més conegudes?

Més enllà de l’aplicació de la Renda 2021 oficial de l’Agència Tributària, que també explicarem, trobem diverses apps gratuïtes o de pagament per als nostres dispositius mòbils que ens ajuden a entendre tots els punts a tenir en compte a l’hora de fer la declaració de la Renda i presentar-la de forma adient. La que més us recomanem és l’app oficial esmentada, però també trobem altres exemples que ens poden ajudar per buscar les deduccions estatals i autonòmiques en ens podem aplicar al nostre cas. Aquests són alguns exemples de les més conegudes i millor valorades:

  • TaxDown: amb aquesta app s’apliquen totes les deduccions que ens toquen en funció del nostre cas particular, a més de tenir en compte les criptomonedes i altres moviments com inversions en accions. És gratuïta, però compta amb tres plans de pagament (PRO, 35€, LIVE, 45€ i FULL, 75€) centrats en rebre ajuda personalitzada per consultar dubtes als assessors fiscals experts que formen part de l’equip o fins i tot que et facin la declaració completament i de forma còmoda.
  • Taxfix: una altra opció disponible, però en aquest cas de pagament per uns 39,99€, que assegura tenir un procés senzill, segur i transparent a més de revisat per experts en tot moment. “El nostre conveni amb l'AEAT ens permet presentar els teus impostos amb el teu propi certificat digital a través de la Seu electrònica perquè no t'hagis de preocupar de res”, indiquen a la pàgina web. Per aquets motiu, si no ens volem complicar i volem aconseguir presentar la nostra declaració de forma fàcil podem pagar als experts de Taxfix per a que ho facin per nosaltres.
  • Renta 2021: l’app oficial de la Agència Tributària que “ofereix la possibilitat d'efectuar tràmits davant l'Agència amb identificació d'usuari o sense d'una manera senzilla i àgil”. És recomanable tenir-la instal·lada fem o no la declaració anual a través d’ella, ja que també serveix per altres gestions d’interès. 

Com funcionen?

Cada aplicació esmentada funciona d’una forma diferent, però en general es centren en facilitar-nos la feina a l’hora de fer la declaració de la Renda de forma dient i complerta, a més de tenir en compte paràmetres com les deduccions que ens podem aplicar (estatals i autonòmiques) i altres àmbits complexos de declarar com les criptomonedes, entre d’altres. Mitjançant una sèrie de senzills passos, ben explicats i en alguns casos de forma gratuïta (sempre que no necessitem ajuda externa) podrem fer i presentar la Declaració de la Renda 2021 de forma fàcil i àgil. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive