Els mataronins destinen un percentag
Els mataronins destinen un percentag

Redacció

83 pisos nous de protecció oficial a primera línia de mar a Mataró

Culmia enllesteix la promoció Culmia Monturiol Mar a la zona del Rengle, la que més està creixent a Mataró

patrocini Pous consultans nova llei
 

83 pisos nous de trinca, enllestitits i lliurats. És la promoció Culmia Monturiol Mar, una de les que defineixen l'skyline de la zona emergent del Rengle, a Mataró. Aquesta promoció de Protecció Oficial es reparteix en dos edificis de 6 plantes, destaca per oferir habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb places d'aparcament, trasters i 4 locals comercials. Les àmplies terrasses amb vistes espectaculars al mar i a la ciutat defineixen l'atractiu d'aquesta nova oferta de VPO a la ciutat.

Culmia ha publicat les virtuts de la nova promoció assegurant que "les característiques sostenibles d'aquests habitatges són notables, amb una certificació energètica A, la més alta possible. Totes les vivendes estan equipades amb un sistema d'aïllament continu a la façana, assegurant la retenció de la temperatura interior, sigui per evitar la pèrdua o l'increment".

La superfície dels habitatges varia des dels 87 m² fins als 130 m², oferint diversitat en tipologies per satisfer les necessitats de diferents famílies. La promoció també inclou places d'aparcament, trasters i locals comercials, proporcionant així una solució integral als residents.

83 pisos nous de protecció oficial a primera línia de mar a Mataró
83 pisos nous de protecció oficial a primera línia de mar a Mataró

 

Sens dubte, però, allò més volgut i buscat de la nova promoció és la seva ubicació. A prop de la platja de Mataró, del TecnoCampus de Mataró, del Port  de la ciutat i a poca distància del centre històric i comercial, ofereix una combinació única de comoditat i atractius entorns. Amb l'estació de Renfe a pocs minuts a peu i connexions amb autobús i transport privat a través de l'autopista de la Roca (C-60) i l'autopista del Maresme (C-32), aquesta promoció està ben connectada amb Barcelona, situada a tan sols 33 km.

Josep María Cases, director territorial de Culmia a Catalunya, destaca: "Amb aquesta nova entrega de 83 habitatges a Mataró, completem l'oferta de vivenda nova a l'àrea metropolitana de Barcelona. Aquesta promoció exemplifica el compromís clar de Culmia amb diferents segments del mercat de compra de vivenda nova, en aquest cas amb una oferta mixta de VPO en règim concertat i general per a tot tipus de famílies amb recursos limitats."

Comentaris (1)

Maria rovira Fa 3 mesos
Mai faria pisos alts devant del mar .

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive