El TecnoCampus té més de 1.000 alumnes per primer cop
Notícies relacionades
El TecnoCampus té més de 1.000 alumnes per primer cop

Redacció

El TecnoCampus té més de 1.000 alumnes nous per primer cop

El TecnoCampus Mataró Maresme supera el llindar i estrena noves graduacions en el curs 2023-24 que comença el dilluns 25

El TecnoCampus inicia el curs 2023-2024 amb una històrica xifra: més de mil nous estudiants d’accés a graus. D’aquesta manera, el centre universitari de Mataró supera per primera vegada la barrera del miler d'aspirants a les seves titulacions de grau. Aquesta fita, que reflecteix la creixent demanda i prestigi del TecnoCampus, es complementa amb l’oferta de nous programes acadèmics per enriquir l'experiència dels estudiants. És el primer cop que hi ha més d'un miler d'estudiants a "nou accés" a graus, és a dir, estudiants que el curs 24-24 faran primer d'algun dels 17 graus que es poden cursar al TecnoCampus, que segueix rondant la xifra dels 4.000 estudiants de tots els cursos de graus, màsters i formació permanent.

Entre les novetats destacades es troben el nou grau en Nutrició Humana i Dietètica i el doble grau en Turisme i Gestió del Lleure+Màrqueting i Comunitats Digitals. Aquesta ampliació de l'oferta acadèmica respon a les necessitats del mercat laboral i brinda als estudiants una oportunitat única per especialitzar-se en àmbits emergents.

El TecnoCampus va donar la benvinguda als nous estudiants amb jornades d'orientació que van tenir lloc del 18 al 21 de setembre. Durant aquests dies, els estudiants van conèixer les instal·lacions i els serveis que ofereix el centre, així com les diverses activitats i oportunitats de participació estudiantil.

Edu Esteve, d'Eufòria, atenent dubtes
Edu Esteve, d'Eufòria, atenent dubtes

 

Un dels moments destacats va ser la presència de l'exalumne Edu Esteve, conegut pel seu pas pel concurs televisiu Eufòria. Edu va compartir la seva experiència i va conduir dinàmiques de grup per ajudar els nous estudiants a conèixer-se millor. Edu Esteve, que va cursar el doble grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals, és un exemple dels èxits acadèmics i professionals que es poden aconseguir al TecnoCampus.

A més, els nous estudiants van rebre una acollida oficial per part de la directora acadèmica del TecnoCampus, Elisa Sayrol, i van tenir l'oportunitat de conèixer les entitats estudiantils que ofereixen activitats i serveis per enriquir la seva vida universitària.

Amb una oferta acadèmica en constant evolució i una comunitat estudiantil en creixement, el TecnoCampus es consolida com un referent educatiu de qualitat a la regió. El curs 2023-2024 promet ser un any d'aprenentatge i oportunitats per a tots els seus estudiants.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive