TAC nou i ressonàncies les 24 hores del dia a l'Hospital de Mataró
TAC nou i ressonàncies les 24 hores del dia a l'Hospital de Mataró

TAC nou i ressonàncies les 24 hores del dia a l'Hospital de Mataró

El nou equip de TAC permet realitzar proves més avançades, com estudis cardiològics i estudis de perfusió cerebral per a pacients amb ictus

L'Hospital de Mataró ha implementat una sèrie de millores en el seu Servei de Diagnòstic per la Imatge per tal d'incrementar el nombre de proves diagnòstiques i reduir les derivacions a altres centres. Durant el mes de juliol, s'ha estrenat un nou Tomògraf Axial Computaritzat (TAC) d'última generació i s'ha ampliat l'horari de funcionament de la ressonància magnètica, que ara estarà disponible les 24 hores del dia.

El nou equip de TAC permet realitzar proves més avançades, com estudis cardiològics i estudis de perfusió cerebral per a pacients amb ictus, que anteriorment no es podien dur a terme a l'Hospital de Mataró. Durant el 2021, es van realitzar prop de 18.000 tomografies computades, i l'objectiu és augmentar aquesta xifra per satisfer la gran demanda d'aquest tipus de proves a la comarca del Maresme.

Les notícies al teu Whatsapp

  • Els titulars destacats de cada dia, directes al teu mòbil. Fes clic a aquí, envia la paraula Alta i guarda't el número a l'Agenda.
  • També pots trobar Capgròs a Telegram i subscriure’t als newsletters diaris de Capgros.com.

Ressonàcies les 24 hores del dia

D'altra banda, l'horari de funcionament de la ressonància magnètica s'ha ampliat per cobrir les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana. Fins ara, l'horari d'aquest servei era de 7:00 a 00:00 hores. Aquesta ampliació permetrà realitzar unes 360 ressonàncies addicionals cada mes, que abans havien de ser derivades a altres centres.

Amb aquestes millores, l'Hospital de Mataró busca agilitzar els processos de diagnòstic i reduir els temps d'espera dels pacients. A més, s'ha incrementat el nombre de professionals en el Servei de Diagnòstic per la Imatge per poder atendre una major quantitat de pacients i oferir un servei més eficient.

La posada en marxa d'aquests nous equips i l'ampliació de l'horari de la ressonància magnètica són un pas important per millorar la capacitat diagnòstica de l'Hospital de Mataró i garantir una atenció de qualitat als pacients de la comarca.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive