Pros i contres del Crossfit
Pros i contres del Crossfit

Redacció / AMIC

Pros i contres del Crossfit

El crossfit és un entrenament d'alta intensitat per al qual cal una bona forma física

El CrossFit és l'entrenament més popular en l'actualitat. És un entrenament d'alta intensitat; un exercici per a guanyar massa muscular i per a cremar calories. A més, millora la capacitat aeròbica, el pes corporal disminueix, disminueix també el percentatge de greix corporal i s'incrementa la massa magra. Avui expliquem els beneficis i els perills d'aquesta activitat física.

El CrossFit té molts beneficis, entre els quals es troben els anteriorment esmentats. Treballa tots els grups musculars, a diferència del que ocorre amb qualsevol altre exercici i en alguns esports, ja que combina moviments de tots els músculs.

A més, té una alta efectivitat, ja que fa que el ritme cardíac es mantingui elevat durant la major part de l'entrenament. Això fa que s'acceleri el metabolisme, ajudant a cremar calories fins i tot després d'acabar l'exercici. Igualment, no és un esport que hàgim d'estar practicant molt temps per a notar millores.

Les dues cares del crossfit

Però el CrossFit té dues cares, la part dels beneficis que és el que tots volem saber, però un entrenament militar té conseqüències, en forma de lesions. Per a practicar aquest esport és necessari tenir una bona base física. Si mai has practicat esport o fa temps que no fas res, és convenient que abans et preparis fins a tenir una bona forma física.

Per això, és una activitat on pots aconseguir grans resultats però estant preparat per a ella.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive