img 20230222122245
Notícies relacionades
img 20230222122245

El mètode 12-3-30 per donar un tomb a la teva forma física

Un sistema que funciona perquè et permet entrenar de forma controlada i millorar la teva forma física.

banner celulitis Colldeforn maig
 

 Si has començat l'any amb la idea de millorar la teva salut i forma física però sembla que la cosa defalleix, ara que estem al maig, una de les opcions que potser hauries de considerar és el mètode 12-3-30, un pla d'entrenament que combina senzillesa i eficàcia en una única sessió de 30 minuts.

Què és el mètode 12-3-30?

El mètode 12-3-30 és un entrenament en cinta de córrer que es basa en tres components clau: la inclinació, la velocitat i el temps. La cinta de córrer es col·loca en una inclinació del 12%, es configura a una velocitat de 3 milles per hora (aproximadament 4,85 km/h) i l'entrenament es realitza durant 30 minuts.

Quins són els beneficis del mètode 12-3-30?

El mètode 12-3-30 ofereix una sèrie d'avantatges significatius que el fan atractiu per a persones de tots els nivells de forma física:

  1. Eficàcia en el temps: Amb només 30 minuts, aquesta rutina d'entrenament és fàcil d'incorporar en la teva agenda diària, independentment de com de ocupat estiguis.

  2. Intensitat moderada: Malgrat la inclinació pronunciada, la velocitat moderada fa que aquesta rutina sigui accessible per a la majoria de les persones. A més, caminar pot ser més suau per a les articulacions que córrer, fet que pot ser beneficiós per a aquells amb problemes articulars o lesions prèvies.

  3. Cremada de calories alta: L'ús d'una inclinació elevada augmenta la despesa energètica, cosa que permet cremar més calories que caminant en una superfície plana al mateix ritme.

  4. Millora la resistència i la força: L'entrenament en pendents millora no només la resistència cardiovascular, sinó també la força del tren inferior, incloent gluti, isquiotibials i quadríceps.

Malgrat tots aquests avantatges, és important recordar que la millora de la forma física implica més que simplement escollir el tipus correcte d'entrenament. Una alimentació equilibrada, un descans adequat i la gestió de l'estrès també són components vitals per a una salut òptima. A més, sempre és recomanable parlar amb un professional de la salut o un entrenador personal abans de començar un nou programa d'entrenament.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive