Interior de la Piscina Municipal de Mataró
Interior de la Piscina Municipal de Mataró

Matrícula gratuïta al gener a la Piscina Municipal de Mataró

L'alta a l'equipament de Mataró serà gratuïta per al primer trimestre de 2021 als usuaris que s'hi inscriguin durant el mes de gener

"Vine a posar-te en forma a la Piscina Municipal". Amb aquest eslògan, la piscina pública mataronina promociona una campanya per captar nous usuaris. La proposta: matriculacions gratuïtes per als que s'inscriguin durant el proper mes de gener. L'any passat l'equipament es va renovar coincidint amb el 50è aniversari. 

Així doncs, per als nous usuaris, la matrícula serà gratuïta si fan la inscripció durant el mes de gener de 2021. En concret, s'aplica per a l'abonament del primer trimestre de l'any vinent. Per obtenir més informació sobre els descomptes i els processos d'inscripció, es pot trucar al 93 741 61 61, escriure al mail piscinamunicipal@ajmataro.cat, o consultar al web www.mataro.cat/piscinamunicipal. 

Els nous usuaris, així com els actuals, poden gaudir de l'equipament després de la renovació de la qual va ser objecte a finals de l'any passat. Entre altres mesures, s'hi va implementar una nova climatització, quelcom que ha suposat una millora en la confortabilitat dels nedadors. Unes obres que van provocar la reordenació de part de les instal·lacions. 

A banda, també es van renovar sauna, s’han instal·lat una nova màquina a la sala de fitness, s’han millorat les dutxes, la font d’aigua, s’ha pintat la façana, hi ha nova il·luminació led a la pileta, i la piscina gran té un nou enrajolat. La renovació va coincidir amb el 50è aniversari de la Piscina Municipal.

La piscina municipal es troba actualment oberta al públic, mantenint totes les mesures de seguretat i higiene decretades per les autoritats de cara a garantir la salut dels usuaris i fer front a la pandèmia de Covid. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive