-
-

La piscina municipal reobre les portes després de diverses millores

Enguany celebra el 50è aniversari. Durant els dies 22 i 23 de novembre es faran activitats en les jornades de portes obertes

La Piscina Municipal torna a obrir les seves portes, i ho fa amb dues jornades de portes obertes els dies 22 i 23 de novembre per a tota la ciutadania de Mataró i voltants. L’equipament, que va estar tancat des del passat mes de juliol fins aquest novembre, ha portat a terme diferents actuacions de millora dels serveis.
La directora de l’equipament, An a Pujol, explica que “el principal canvi estava relacionat amb la climatització de la piscina, i vam aprofitar per fer altres millores en els focus, pintar un mural, millorar la sala de fitness i algunes dutxes”. “El sistema de climatització es va instal·lar el 1987 quan la piscina va passar a ser municipal, ja que abans estava gestionada pel CN Mataró, i per tant feia més de trenta anys i calia un canvi en aquest sentit”.

La nova climatització és la principal actuació que s’ha portat a terme i encara que no és visible, és una millora en la confortabilitat dels usuaris. Les obres de climatització es van adjudicar a l’empresa Energrup Bio Renovables, S.L. per un import de 92.100,26€. L’actuació principal va consistir en canviar l’actual sistema de climatització insuficient per mantenir les condicions de temperatura i humitat que estableix la normativa de piscines actual per garantir el confort dels usuaris en la zona de vasos de piscina. Aquesta renovació ha provocat la reordenació de les instal·lacions de la sala tècnica amb el canvi de canonades, nous tancaments, portes i la modificació de la instal·lació dels bescanviadors, entre d’altres actuacions.

Altres modificacions 
També s’ha canviat la sauna, s’han instal·lat una nova màquina a la sala de fitness, s’han millorat les dutxes, la font d’aigua, s’ha pintat la façana, hi ha nova il·luminació led a la pileta, i la piscina gran té un nou enrajolat.

Les jornades de portes obertes que se celebraran aquest divendres i dissabte compten amb diverses activitats per a petits i grans. Per adults hi haurà sessions d’aiguagim i de natació a les 8.30, 16h i 19h. També es farà sessió de fitness de deu a onze, Aigua Mix a la piscina petita des de les 11 fins les 12 i activitats lúdiques entre les 19h i les 20h. Per als més menuts, joc lliure i dirigit entre les 17 i les 19h durant els dos dies.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive