Marxa per la salut mental
Marxa per la salut mental

Esprint final per la desena Marxa per la salut mental

Aquest diumenge 20 se celebrarà la desena edició d’una caminada que vol sensibilitzar la ciutadania sobre aquest col·lectiu

Tot i que cada cop se’n parli més, sobre i al voltant de la salut mental, el col·lectiu de persones amb problemes d’aquest tipus encara és avui desconegut o té poca visibilitat i repercussió. Per lluitar a favor d’ell ja fa 10 anys que un diumenge de novembre és el dia perquè mataronins de totes edats i condicions es vesteixin amb la mateixa samarreta i surtin a caminar per conscienciar i sensibilitzar a tota la ciutadania. L’edició d’aquest diumenge 20 és doncs la d’un aniversari rodó, el desè.

Toca que la marea de persones de la Marxa per la salut mental sigui més poderosa i nombrosa que mai. Les inscripcions estan obertes als punts físics, també a través de la web del Fòrum de Salut Mental i fins i tot es poden fer diumenge al punt de sortida.

  • Les inscripcions es poden fer a través d'aquesta web.

La Marxa vol aprofitar la força que té l’esport com a eina integradora, dins el qual  persones amb problemes de salut mental poden gaudir d’una jornada lúdica acompanyada de la resta de la ciutadania per afavorir la visibilitat, la  integració i la desestigmatització d’aquest col·lectiu, conscienciant i sensibilitzant a la ciutadania.

Dos recorreguts

La Platja de Callao acull la sortida i l’arribada de la Marxa per la Salut Mental, que arrencarà al punt de les 9h del matí i habilita dos recorreguts, un de 8 quilòmetres molt assequible a través del Passeig Marítim i un altre de 12 que pujarà a l’Ermita de Sant Martí de Mata. La inscripció és de tan sols 9 euros i dona dret a esmorzar i samarreta. Tirat de preu i a l’abast de tothom, la salut mental bé que demana el màxim d’assistència a la Marxa i un esprint final en les inscripcions. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive