6a Caminada Escol l'Arboç. Foto Fundació el Maresme
6a Caminada Escol l'Arboç. Foto Fundació el Maresme

A caminar per l’Escola l’Arboç i a comprar la samarreta d’en Santi

La Fundació Maresme organitza la 8a Caminada Solidària per l’Escola l’Arboç aquest diumenge amb l’objectiu de reunir 1.500 persones

Es podrà participar del regal del 10è aniversari d’en Santi: un puzzle de 10.000 peces

Aquest diumenge 14 de maig tindrà lloc la 8a edició de la Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç de la Fundació El Maresme, una jornada lúdico-esportiva de 9km de recorregut totalment accessible al llarg del Passeig Marítim de Mataró. L’organitzen l’AMPA de l’Escola l’Arboç i l’associació Mataró Camina amb el suport de la Fundació el Maresme i s’espera superar les 1.500 inscripcions, repte assolit a l’edició 2022.

La totalitat dels fons recaptats a la Caminada es destinen a activitats i material específic per a l’alumnat de l’escola: nois i noies d’entre 3 i 21 anys amb afectacions neurològiques greus i trastorns en l’organització motriu que interfereixen en el seu procés de desenvolupament, aprenentatge i relació. 

La Caminada de l'Escola l’Arboç s'inclou dins el programa 'Mou-te amb cor', el qual aglutina totes les activitats esportives solidàries que les diferents entitats mataronines organitzen al llarg de l’any. Com cada any, el Passeig del Callao es manté com a punt de sortida (9:30h) i d’arribada. Les persones participants recorreran el Passeig Marítim de Mataró en direcció al Rengle fins arribar a l’espigó del Port de Mataró, des d’on es tornarà de nou pel passeig marítim fins al passeig del Callao.

 •  La jornada oferirà refrigeris i obsequis per a totes les persones participants i estarà amenitzada per música en directe de Quim disco mòbil i del grup TresxTres.

Inscripcions

El preu de les inscripcions és de 7€ els adults i 4€ els infants fins als 8 anys i inclou bossa, entrepà, aigua i fruita.

Punts d’inscripció:

 • Muralla dels Genovesos, 12. De dilluns a divendres de 8h a 14h i de 15h a 18h
 • Escola l’Arboç. De dilluns a divendres de 9h a 17h
 • Col·legi Cor de Maria de Mataró. Divendres 12 de maig, de 16:30h a 20:30h
 • Plaça Santa Anna. Dissabte 13 de maig, de 10h a 20h
 • Passeig del Callao amb Riera de Sant Simó Diumenge 14 de maig: a partir de les 8:30h 

La Samarreta de les Dissantes 2023 i una gran sorpresa per a en Santi


Un any més, la venda de la samarreta de les Dissantes s’activa en el marc de la Caminada de l’Arboç, un context lúdic-festiu molt apropiat per començar a lluir-la. Ja en venda a la botiga online i a les oficines centrals de la Fundació, tothom que s’apropi a la Caminada podrà adquirir la samarreta d’enguany.

La samarreta de les Dissantes 2023

La samarreta de les Dissantes 2023

De color blau, fent al·lusió al Mar Mediterrani que banya el Maresme, el nou disseny, realitzat per Júlia artí, planteja molt més que la festa dels 10 anys de les Dissantes. Representa la peça clau que són les milers de persones que s’agermanen cada any sota el lema del Jo Soc Com Tu, al voltant d’una festa carregada de valors i on les persones amb discapacitat són les gran protagonistes.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive