L'entrega del taló de 17.000 euros
L'entrega del taló de 17.000 euros

17.000 euros de solidaritat per l’escola l’Arboç de Mataró

L’associació Mataró Camina i Ràdio Tele Taxi lliuren el taló de 17.000 euros recollits a la gala solidària del 27 de novembre

La solidaritat mataronina segueix assolint noves fites, gràcies a la tasca de les entitats que organitzen actes i la implicació de la ciutadania. N’hi ha diferents exemples al llarg de l’any i un dels darrers de plasmar-se és el lliurament de 17.000 euros per a l’escola d’educació especial de l’Arboç, de la Fundació el Maresme, gràcies a la gala solidària que va organitzar Mataró Camina.

El passat dijous 24, el pati de l’escola L'Arboç va acollir un acte sentit amb l’entrega del taló que acredita la donació solidària. L’associació Mataró Camina i Radio Tele Taxi van fer el lliurament del taló solidari a la presidenta de l’AMPA del centre Rocío Martín a través d’un dels nens residents. El taló recollia la recaptació de la gala solidària ‘Mataró per l’Arboç’ del passat 27 de novembre en què es van recaptar més de 17.000 euros. 

Un moment de l'acte

Un moment de l'acte

L'acte va estar presidit per la regidora de benestar social de l’Ajuntament de Mataró Laura Seijo i el president de l'associació, Josep Maria Spa i la presidenta i de l'Ampa de la escola.  En un emocionat discurs un dels nens de l'escola va donar les gràcies al nom dels seus companys i professors.

Aquest ajut, es destinarà a millorar les prestacions d'equips de motricitat per als alumnes i millorar el confort a les diferents aules de l'escola.  Els 17.000 euros surten de la solidaritat dels assistents de la gala i als patrocinadors L'Aliança Mataró, Inmobiliaria Century  21 i assegurances de salut  ISSA .

 

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive