catalan breakfast2
catalan breakfast2

Que el món conegui com és un esmorzar català

Catalan Breakfast es proposa incorporar el pa amb tomàquet en l’oferta hotelera internacional de 4 i 5 estrelles

El pa amb tomàquet és la cosa més corrent aquí però, fet amb excel·lència, pot esdevenir un producte gourmet. De culte. Catalan Breakfast és una iniciativa que vol incorporar el model d'esmorzar català, amb el pa amb tomàquet com a element central, en l'oferta hotelera internacional de 4 i 5 estrelles

La iniciativa de la Generalitat presentada a Dubai té per objectiu la promoció del producte i la gastronomia catalana en hotels de prestigi internacional a través de la incorporació d’estacions senyalitzades en el bufet d’esmorzar de l’hotel amb el pa amb tomàquet com a element gastronòmic central.

El Catalan Breakfast tindrà continuïtat durant l’any 2022, amb la ampliació de nous establiments de 4 i 5 estrelles d’arreu del món a la iniciativa. A més de la incorporació en l’estació d’esmorzars dels hotels participants i l’oportunitat de contactar amb nous clients del segment hoteler, les empreses catalanes seleccionades per aquesta actuació formaran part a la pàgina web que s’estrenarà pròximament amb el conjunt d’hotels associats al projecte.

catalan breakfast

La presentació de Catalan Breakfast

El pa amb tomàquet, ambaixador gastronòmic català

La presentació del projecte Catalan Breakfast s’ha realitzat al Grand Hotel Stay de la cadena Marriott, el primer hotel que s’adhereix a la iniciativa, i ha comptat amb la participació d’una dotzena d’empreses agroalimentàries catalanes. Aquests productors, que compten amb la certificació Halal reconeguda als Emirats Àrabs, s’incorporen així en el portafolis de compra de Stay Emirates Marriott. El seguiment de l’actuació l’ha realitzat Prodeca en col·laboració amb l’antena als Emirats Àrabs, Group Hebany, que treballa amb l’entitat detectant oportunitats empresarials a la regió per al sector agroalimentari català.

L’acte de presentació del Catalan Breakfast ha comptat amb una demostració de com es prepara el pa amb tomàquet i una breu explicació de les característiques dels productes participants en la proposta gastronòmica catalana. La degustació ha incorporat plats com el pa amb tomàquet amb oli d’oliva verge extra acompanyat d’embotits cuits i curats Halal de vedella, paó, pollastre i xai, formatge artesà, anxoves i escalivada, amanida de llenties amb ceba, tomàquet i oli d’oliva, cigrons amb ou dur, mongetes a la catalana i un assortit d’olives, mel, catànies i confits.

 

Comentaris (2)

Catalana Fa 28 dies
Pues con esa pinta tan seca,no entra mucho por el ojo, la verdad
Bueno pero no tonto Fa 28 dies
El pan con tomate (´pa amb tomàquet´ o ´pa amb tomata´ en los distintos dialectos del catalán) es una comida tradicional de la cocina valenciana, aragonesa, catalana, andaluza, balear y murciana. Está considerado como uno de los típicos ejemplos que definen la dieta mediterránea, extendido como receta tradicional por toda España. Consiste en una rebanada de pan con medio tomate maduro restregado y aliñado con aceite de oliva y sal». Es lo que pone textualmente en la Wikipedia si busc

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive