Vedella de la Cerdanya, de Viñals.
Vedella de la Cerdanya, de Viñals.

El millor carnisser del món compra la carn feta a Mataró

Dario Cecchini, el millor carnisser del món, fa 30 anys que compra la carn a Carnisseria Viñals.

Si el considerat millor carnisser del món diu que la millor carn del planeta és una que compra des de fa anys a la capital del Maresme, haurem de donar-ho per bo. Aquesta és la història de Dario Cecchini, mundialment reconegut també per una sèrie documental recent de Netflix, que fa més de 30 anys que va decidir nodrir la seva carnisseria de Panzano in Chianti, Itàlia, amb la Carn de Viñals. Nissaga de carnissers i gestors d'escorxadors que va néixer a Mataró a 1906, actualment serveixen arreu de Catalunya i del món des de la capital de la comarca (tècnicament, diran els puristes, és des d'Argentona ja que la seu es troba al Cros, a 200 metres).

En el capítol del documental de Netflix, es mostra com Cecchini prepara i serveix amb habilitat carn de gran qualitat procedent de l'Escorxador de Viñals. A través d'aquesta col·laboració, es posa de manifest l'art de servir la millor carn possible. Viñals compta amb una carnisseria/restaurant situada al centre comercial L'Illa de Barcelona on podeu tastar la seva millor carn al moment amb un altre producte made in Maresme com són els forns Josper, que van néixer a Pineda de Mar i són mundialment reconeguts.

11 scaled
T-Bone de la Cerdanya
 

La carn més sabrosa de Viñals

Viñals destaca la seva Carnrosada VS, vedella certificada que assegura origen, qualitat i puresa de la carn que serveixen, com la més saborosa i tendra, sent la procedent de la Cerdanya el seu èxit més aclamat. A  la botiga de l'Illa, Viñals ofereix als seus clients la possibilitat d'escollir la peça que més els agradi del seu taulell. A més, per un suplement de 12€, els clients poden gaudir de la seva elecció de carn en una sala annexa, servida amb guarniments i una deliciosa salsa, assegurant una experiència culinària inoblidable en el que ells anomenen Meat Store, un concepte en el qual et pots menjar allà mateix la carn que has escollit prèviament.

Viñals porta més de 100 anys servint carn a carnisseries, mercats, restaurants i establiments de tot tipus a Catalunya i fora del territori, procedent de vedella criada en llibertat a la Cerdanya, Girona i Lleida. A banda del centre comercial L'Illa, també compten amb una carnisseria al Corte Inglés de Diagonal.

Comentaris (1)

Argentoní fart del matarócentrisme Fa 7 mesos
Clar que hem de ser puristes. La fàbrica està a Argentona mal que us pesi. Com sempre en aquest digital que "la veritat no espatlli el titular" o el clickbait.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive