Els millors restaurants italians, segons TripAdvisor.
Notícies relacionades
Els millors restaurants italians, segons TripAdvisor.

Els millors restaurants italians de Mataró (2021)

Seleccionem els restaurants de menjar italià amb millors valoracions en aquest 2021. On regnen la pizza, la pasta i molts altres productes.

patrocini pous b         

Els restaurants italians sempre són garantia. Ja sigui per una primera cita en edat juvenil, per menjar en família o simplement perquè ve de gust una pizza. A Mataró n'hi ha molts i de molt bons, i això és el que recopila TripAdvisor de forma recurrent en les seves categories.

Per això, avui volem repassar com està el rànquing dels millors restaurants italians que hi ha a la capital del Maresme, sempre segons les valoracions que fan lliurement els usuaris i tenint en compte que es pot haver actualitzat respecte anteriors Tops que hem fet a capgros.com, ja que les valoracions i rellevància van canviant.

També et pot interessar:

Així que, sense més esperes, aquests són els restaurants més destacats de cuina italiana a Mataró, ordenats de menys a més i destacant quines són les principals característiques que agraden als usuaris que han emès la esva valoració.

Posicions del 9 al 6è lloc com a millors restaurants italians de Mataró:

9. Pizzeria La Piccola (4,5 de valoració amb 86 opinions)

8. La Lluna (4 de valoració amb 87 opinions)

7. Piazza Italiana (4 de valoració amb 111 opinions)

6. Restaurant Caminetto (4 de valoració amb 209 opinions)

El top 5 de millors restaurants italians de Mataró a TripAdvisor

5. Dolce Vita 

Pizzeria exprés ubicada al Port de Mataró i que destaca per mantenir la qualitat equilibrada amb un bon preu i entregada al moment, les pizzes són el plat estrella. Artesanals i naturals al 100%, sense consrevants i additius. La seva presència amb el servei a domicili ha estat una bendició per moltes llars mataronines, i compten amb un local ampli per poder-hi anar. Tot amb forn de llenya, per cert.

IMG 0496
Dolce Vita
 

4. Roma Bella

Amb 4,5 de valoració en 114 opinions, aquest restaurant ubicat al carrer Barcelona s'ha anat fent un nom i ha crescut molt amb les seves pizzes i pans destacats, ja sigui per menjar pel camí, per seure en la seva terrassa o a domicili. Compten amb exposicions d'art a l'interior del local i el que podia semblar un lloc de pas, s'ha convertit en un punt de trobada pels amants de la pizza.

IMG 0495
Roma Bella
 

3. La Pentola

Amb 4 de valoració amb 266 opinions, La Pentola no falla mai dins del món de la cuina italiana. Un clàssic de la restauració mataronina que segueix al peu del canó i que aquest 2021 es manté entre els tres millors restaurants de cuina italiana. Ja sigui per les seves pizzes, la seva particular i deliciosa lassanya, la varietat de plats de pasta o un ambient tant de casa. Un lloc imprescindible dins de Mataró.

IMG 0494
La pasta, garantia a la Pentola
 

2. Taller de Pizzes Mataró

En segona posició, amb 4,5 de valoració amb 151 opinions hi ha el Taller de Pizzes Mataró, que es pot trobar a la Plaça de les Tereses i que es consolida com un lloc familiar amb pizzes espectaculars i de molta qualitat. Alguna sorprenent com la de botifarra amb ceps. Un lloc que compta amb un menú variat i amb propostes per a totes les edats.

IMG 0493
Propostes sorprenents
 

1. Il Colisseo Trattoria Italiana

En el número 1, com ja va passar al 2020, es manté Il Colisseo, al carrer Esteve Albert 77, on aguanta amb 4,5 de valoració amb 334 opinions. Un gran espai per a gaudir de pizzes al forn de llenya, delicioses i molt ben cuidades, amb bona presentació de plats típicament italians i un local acollidor i ampli. La pasta, la quantitat de les racions o el servei són altres elements que destaquen per trobar-se en el primer lloc a Mataró.

Pasta Restaurant Italià Il Colosseo 710x375
Un any més al primer lloc.
 

 

Comentaris (7)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive