Les millors pizzeries de Mataró. Foto: iStock
Les millors pizzeries de Mataró. Foto: iStock

Les millors pizzeries de Mataró (segons TripAdvisor)

Les opcions que millors puntuacions i rellevància en pizzeries hi ha a l’agregador de restaurants TripAdvisor.

La pizza és un dels plats que més il·lusió fa menjar sols o en companyia. Ideal per a dies que no se sap què cuinar, per fer contents als més menuts de la casa i també una garantia d’èxit si es decideix sortir a menjar de restaurant. És per això, que les pizzeries triomfen també a Mataró. TripAdvisor, el web amb el major sistema de puntuació d’usuaris per valorar restaurants, organitza les millors pizzeries de Mataró segons les puntuacions i rellevància que aconsegueixen en el portal. Aquestes són les 10 primeres (hem omès restaurants amb menys de 50 opinions).

10. Pizzeria Lluís

La pizzeria Lluís és un dels establiments històrics del centre, i es troba entre els millors en quant a pizzes amb una puntuació de 4 sobre 5 després de 86 opinions. Destaca el menjar i el servei (4 sobre 5) i el sabor clàssic d’un tipus de pizza molt identificable a la ciutat.

9. La Lluna

Un clàssic de Mataró, ubicat al carrer de Cuba i que es pot acompanyar amb altres tipus de plats. Destaca en les puntuacions per la qualitat/preu, amb un 4,5 de puntuació. Les seves pizzes són de massa fina.

8. Pizzeria La Piccola

La Piccola entra al top 10 segons Tripadvisor després de 84 opinions, un 4,5 de mitjana de puntuació i el menjar com l’element de valoració més destacat. Entre les opinions destaquen el bon ambient i la carta variada dedicada a la cuina italiana.

7. Piazza Italia

Pizzeria que es troba en el vuitè lloc amb un 4 sobre 5 de puntuació,  destacant dos elements de valoració amb 4,5: el menjar i la qualitat/preu.  Se’n destaca la bona varietat de pizzes, força grans i un servei agradable.

6. restaurant Caminetto

El Caminetto és un dels restaurants clàssics de Mataró, i dins de la categoria de pizzes es troba entre els primers llocs amb 204 valoracions i un 4 sobre 5 de puntuació general.  L’atmòsfera és un dels elements més ben valorats,  i ofereix una gran quantitat de propostes entre les que destaquen les pizzes de massa fina.

5. Dolce Vita

Cuina italiana en sisè lloc amb més de 300 opinions i un 4 sobre 5 de valoració. Tota la valoració general del menjar, servei, qualitat-preu i atmosfera manté la mateixa valoració, destacant-ne una gran especialitat en pizzes i entrants variats.

4. Romba Bella

Amb 109 opinions i un 4,5 de puntuació, on destaca tant el menjar com la qualitat-preu, compta amb varietats de gustos que van canviant i la possibilitat de menjar a porcions, tot amb un format més informal.

3. La Pentola

Un dels restaurants històrics del centre que es troba en el Top 3 de TripAdvisor amb 259 opinions i 4 sobre 5 de valoració. La cuina italiana està molt present a la Pentola, amb les seves pizzes al forn i un 4,5 de valoració en el menjar i on els usuaris coincideixen: mai falla.

2.  Taller de Pizzes Mataró

Taller de Pizzes Mataró es troba amb 4,5 de puntuació mitjana amb 137 opinions, de les quals destaca la massa artesanal i fina, diverses combinacions d’ingredients i un bon servei general. Ideal per a famílies i amics.

1. Il Colisseo Trattoria Italiana

El top 1 de millors pizzeries de Mataró segons TripAdvisor es tanca amb Il Colisseo Trattoria, amb 4,5 sobre 5 de puntuació després de 315 opinions, amb un 4,5 en menjar i servei i d’on es destaquen els ingredients de qualitat, l’elaboració dels plats i la bona atenció.

Comentaris (11)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive