Platets i tapes a Mataró. Els millors.
Platets i tapes a Mataró. Els millors.

Els 5 millors restaurants de tapes de Mataró (a TripAdvisor)

L'agregador d'opinions de TripAdvisor organitza els restaurants que tenen en la seva descripció les tapes com un dels plats a servir. Aquests són els millors de Mataró.

A Mataró som molt de tapes. I en general, a Catalunya i Espanya agrada el fet de poder sortir, compartit petits platets i provar una mica d'aquí i una mica d'allà. Per això, els resturants de tapes tenen tanta sortida i són tant variats. Des de les més clàssiques i per a tothom fins a les més elaborades, el concepte de tapa ha anat canviant al llarg del temps. TripAdvisor compta entre els seus molts filtres amb un que permet descobrir quins són els millors restaurants de tapes segons les opinions dels clients, que són els que valoren en aquesta web i aplicació què és el que més i menys els ha agradat de cada restaurant. En aquest article, repassarem quins són els més ben valorats pel portal.

Cal destacar que no és un sistema infalible, ja que per exemple alguns restaurants on les tapes també són el seu principal reclam, com pot ser La Morera, no surt llistat perquè en la seva descripció no entra aquesta categoria de tapes i sí la de cuina espanyola. Així que no s'ha d'agafar com un ránking precís de tots els restaurants, però sí una bona mostra d'alguns dels millors segons les valoracions. Per fer la selecció hem indicat que els restaurants tinguin com a mínim una puntuació general de 4 sobre 5 punts del total. 

5.- Villanueva

Restaurant amb 4 de 5 de puntuació després de 90 opinions, de les quals 39 són puntuacions excel·lents i 38 molt bones. Oberts per oferir tant esmorzars com dinars i sopars, els viatgers de TripAdvisor en destaquen sobretot les tapes i el servei. Va aconseguir el certificat d'excel·lència els anys 2016 i 2017 i les braves són un dels seus plats estrella.

4.- Bar Europa

Un dels resturants clàssics i amb més solera del centre de Mataró que es troba amb 4 de 5 puntuacions després de 194 valoracions. Destaca per oferir cuina mediterrània, marisc i tenir certificat d'excel·lència els anys 2015, 2017 i 2018. 70 dels opinadors el valoren amb un excel·lent i 83 amb un molt bo, destacant sobretot la qualitat del producte i com el tracten a l'hora de presentar-lo al plat.

3.- Mil848 

Restaurant del qual ja en vam parlar als millors establiments barats per menjar, que es troba en tercer lloc amb 124 opinions que li donen una valoració de 4,5 sobre 5. Amb certificat d'excel·lència entre els anys 2016 i 2019, 82 dels viatgers el valoren amb un excel·lent i 32 amb un molt bo. Entre els fets destacats, la relació qualitat-preu del producte i l'espai acollidor per menjar tot tipus de platets.

2.- Bar Casa Pepe

Casa Pepe és una de les parades imprescindibles dins del món de les tapes a Mataró. amb 482 opinions i un 4 sobre 5 de valoració, el restaurant especialitzat en cuina mediterrània i espanyola té certificat d'excel·lència dels anys 2016 i 2017 i 188 dels opinadors el consideren excel·lent per 184 que el valoren amb un molt bo. La qualitat dels plats i el servei, ràpid, són dos de les virtuds que se'n destaquen.

1.- La Marineta

Un dels millors restaurants de la ciutat i un dels quatre amb recomanació a la Guia Michelin es troba al capdavant del rànquing de tapes. La Marineta, especialitzats en platets i tapes, té 4,5 de valoració amb 803 opinions, de les quals 488 el consideren excel·lent i 211 molt bo. Destaca l'elaboració única i diferenciada dels plats, tot amb producte de temporada i proximitat i els opinadors valoren sobretot la qualitat i la varietat de propostes.

Si us ha agradat el top 5, recordeu que també tenim aquests articles:

Comentaris (9)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive