Els restaurants de menjar japonès i sushi a Mataró.
Els restaurants de menjar japonès i sushi a Mataró.

Salva Fernández i Ferran Pous (interactiu)

Els millors restaurants de menjar japonès de Mataró (segons TripAdvisor)

Les opcions que millors puntuacions i rellevància en menjar japonès i sushi hi ha a l'agregador de TripAdvisor.

El sushi ha arribat per quedar-se. El que semblava una tendència de les grans ciutats va anar expandint-se arreu, i Mataró és avui un dels grans exponents de la cuina japonesa a la comarca del Maresme. El menjar japonès agrada cada vegada més i té moltes formes diferents de presentar-se. És per això que també triomfa a la capital maresmenca. TripAdvisor, el portal amb el major sistema de puntuació d'usuaris per valorar els restaurants en diferents categories, organitza els restaurants de cuina japonesa segons les puntuacions i rellevància que aconsegueixen. Destaquem els cinc primers llocs.

Cal apuntar que TripAdvisor no deixa de ser un espai orientatiu, ja que a banda de les puntuacions, que varien i naturalment són més exigents com a major número de reviews, també tenen un algorisme basat en rellevància. En tot cas, aquests són els cinc primers llocs, els coneixes?

5. Romo Taberna Japonesa (36 opinions)

Restaurant que compta encara amb poques opinions dels usuaris, però que són extremadament positives tant en menjar com en servei. Un dels seus elements destacats és que treballen amb la tonyina vermella DO Balfegó, considerada una de les millors del món i que a Japó exporten directament de les nostres aigues. També ofereixen opcions vegeterianes. La majoria d'opinions (18) el valoren com excel·lent.

4. Nishiki (204 opinions)

El veterà dels restaurants japonesos al Maresme i un clàssic de la cuina nipona a la capital del Maresme es troba en el quart lloc a TripAdvisor amb 204 opinions d'on en destaquen el menjar (4,5 sobre 5) i l'atmòsfera (4 sobre 5). Un espai que treballa sobretot amb la cuina tradicional japonesa i on el producte és el gran protagonista. La majoria de les opinions (115) considera que és excel·lent.

3. Sèsam Negre (609 opinions)

És el restaurant més conegut i supera ja les 600 opinions, a una distància enorme respecte els altres. Malgrat això, la gent destaca el menjar (4,5 sobre 5) com l'element més important. La cuina fusió dels seus xefs i plats que ja són tradició a la capital del Maresme són algunes de les seves credencials d'èxit. Compten amb opcions vegeterianes, veganes i sense gluten i la majoria d'opinions, 266, el valoren amb un excel·lent.

2. Su. Cocina Japonesa (127 opinions)

En segona posició es troba Su.Cocina Japonesa, un restaurant que treu les millors puntuacions en menjar i servei (4,5 sobre 5) i que la majoria, 91 opinions, valoren amb un excel·lent. Destaca sobretot per la seva proposta de barra japonesa i els combinats del xef, que treballa amb molts tipus de peixos i propostes que van més enllà del salmó i la tonyina. També compte amb opcions vegeterianes i sense gluten i la majoria de les opinions (91) el valoren com a excel·lent.

1. Hapo Sake Bar (179 opinions)

Hapo Sake Bar es troba com a primer a TripAdvisor en el ránking de millors restaurants de cuina japonesa amb 5 sobre 5 en menjar, servei i qualitat-preu. El restaurant, a més, és un dels quatre establiments de Mataró que surt recomanat a la Guia Michelin d'aquest any. El tipus de cuina japonesa, sushi, asiàtica i fusió, amb opcions vegeterianes, veganes i sense gluten, fan que la majoria d'usuaris (128) el valorin amb un excel·lent.

L'ordre canvia amb la selecció de sushi

Cal destacar que l'ordre de TripAdvisor varia si ens centrem només en el menjar sushi i no en menjar japonès en general. En aquest cas, els cinc restaurants es reparteixen de manera diferent a l'hora de col·locar-los, i les posicions queden de la següent manera. Aquest és l'ordre de TripAdvisor si ens centrem en el sushi:

 1. Hapo Sake Bar
 2. Sèsam Negre
 3. Nishiki
 4. Su.Cocina Japonesa
 5. Romo Taberna Japonesa

Els cinc restaurants ubicats a Mataró

Si voleu informació de contacte sobre on podeu trobar aquests cinc restaurants, a continuació us oferim un interactiu amb les seves dades i ubicació de contacte:

 

Altres informacions d'interès sobre el sushi i el menjar japonès:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telèfon: 93 312 73 53
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive