3 de 9 dels Capgrossos a Santa Maria, l'Aniversari. Foto: Capgrossos
3 de 9 dels Capgrossos a Santa Maria, l'Aniversari. Foto: Capgrossos

Mataró se cita amb el primer castell de 9 dels Capgrossos

La colla castellera celebra el seu 27è Aniversari diumenge a les 12h a la Plaça de Santa Maria

Mataró té una cita castellera aquest diumenge, 11 de juny. Però no pas una de qualsevol, de fullaraca, per omplir i passa setmana no. Una d’important. Si el motiu, l’Aniversari dels Capgrossos, no és suficient potser que mirem al menú. I llavors és quan de tall ve la notícia: diumenge és dia de 3 de 9 amb folre.

Els Capgrossos de Mataró recuperen la Plaça de Santa Maria com a escenari emblemàtic per la seva primera diada d’envergadura a la temporada. Celebren 27 anys però sobretot volen consumar les bones sensacions d’uns primers mesos d’any prou prolífics amb forma de doble estrena. No és cap sorpresa perquè l’orientació al radar dels objectius està marcada de fa dies. 3 de 9 i torre de 8 folrats són la base i l’objecte de tot el que s’ha anat coent els darrers dies a assaig dels de la camisa blava. Diumenge han de sortir de l’ou. De l’ou com balla, essent Corpus.

Diada del XXVIIè Aniversari dels Capgrossos

  • Diumenge 11 de juny
  • 12h
  • Plaça de Santa Maria
  • Amb: Capgrossos de Mataró, Castellers de la Vila de Gràcia i els Nens del Vendrell

El darrer 3 de 9 dels Capgrossos en un Aniversari


Dos objectius clars

Diumenge, doncs, cap a la Plaça de Santa Maria falta gent. De públic, s’entén, en una plaça on els castells hi queden en un marc incomparable. Però també i sobretot de castellers amb camisa dels Capgrossos, als que els falta un repunt més de tropa per acabar d’assajar (divendres 9, assaig especial al local) i lligar els grans objectius per diumenge.

A banda del 4 de 8, que té números per ser el germà petit de la col·lecció, els pensaments dels Capgrossos es concentren en els dos primers folres de la temporada. L’any passat no va aparèixer a plaça la segona base fins a Tots Sants, per agafar paràmetre de comparació. Aquest diumenge, si res no es torça, es buscarà tant la torre de 8 amb folre (completada ja a assaig a la xarxa de seguretat) com el 3 de 9 amb folre. Dues estrenes que, enllaçades, poden propulsar els blaus cap a un estiu ambiciós a 40 dies comptats de la diada de Les Santes.

Diumenge a Mataró també hi seran uns Nens del Vendrell històrics i carismàtics (la colla més antiga amb continuïtat de les actuals, la de Pau Casals, tota una una institució) que venen d’estrenar el 4 de 8 en plaça pròpia i uns Castellers de la Vila de Gràcia que van encadenar dues llenyes diumenge a Berga i que es proposaran castells dels anomenats de 7 i mig bo i haver registrat ja el ‘carro gros’ aquest any.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive