Institut Escola Mar Mediterrània: “Seguim treballant o parem?”  Foto: R.Gallofré
Institut Escola Mar Mediterrània: “Seguim treballant o parem?” Foto: R.Gallofré

“Seguim treballant o parem?” es pregunten des del Mar Mediterrània

Els docents de l’institut-escola de Mataró resumeixen en un escrit els sentiments després dels robatoris i llancen un SOS per les escoles de Mataró

“Carregats de ràbia i desesperació”. Així es defineixen els docents de l’institut escola Mar Mediterrània que en la línia del que han fet les mares i pares del centre han sortit al pas dels robatoris sofert per aquest centre educatiu mataroní amb un text que resumeix a la perfecció com de farts estan de successos com aquest.

El text dels docents és el següent:

Seguim Treballant O Parem?

És difícil ser qualsevol cosa en temps de pandèmia... Però ser nen/a és especialment complicat. Qualsevol cosa es converteix en u NO automàtic. No pots anar al parc amb els amics, NO pots celebrar el teu aniversari, NO pots veure la família... I a l’escola encara és pitjor. NO pots jugar amb el teu amic perquè va a una altra classe, NO pots demanar un bolígraf a un company, NO pots jugar amb el material compartit...

Per això, aquest curs més que mai, les tecnologies han estat les nostres grans aliades. Ens han ofert un món d’oportunitats que fins ara no havíem contemplat per poder superar les barreres de tots aquests NO.  A la nostra escola, tota la comunitat  educativa havia fet un gran esforç per aconseguir que tots els alumnes poguessin treballar amb un dispositiu diàriament. Aquests s’havien convertit en part de les nostres rutines, dels nostres jocs i de tots els descobriments i experiments que podíem fer sense tocar-nos. Les TAC ens obrien un nou món de possibilitats en un món que està tancat.

Però malauradament, aquest cap de setmana, per milionèsima vegada en els darrers temps, han entrat a casa nostra i ens han destrossat tot el que han pogut, sense cap mena d’escrúpols, per emportar-se el material informàtic de que disposàvem.

Així que ara, carregats de ràbia i frustració davant una situació en la que no podem fer ja més que deixar la porta oberta perquè el proper cop no ens la trenquin, amb un a escola buida a la que  li han robat els somnis, els mestres ens trobem en la trista missió de tornar a dir NO.

NO podem fer les activitats, NO podem investigar, NO podem comunicar-nos... NO podem més.

I ara què fem? Seguim Treballant O Parem?

SOS escoles de Mataró.

Docents de l’IE Mar Mediterrània.

 

Arxivat a:

Comentaris (4)

Anònim Fa 8 mesos
Este es el agradecimiento por acogerlos, les damos subvenciones, pagamos estudiós (que muy pocs aprovechan), extraescolars, refuerzos,etcétera y su gratitud consiste en robar, pues nada que siga viniendo hasta que esto acabe fatal.
Xtx Fa 8 mesos
Joanet, Si tanta rabia té dan los funcionarios, ¿porque no has estudiado para serlo ? Basta ya de meterse contra los funcionarios. Algunos funcionarios hemos tenido que estudiar unos cuantos años, algunos más de una carrera, masters y encima luego años para conseguir una plaza. Y todo esto para aguantar a veces gente tan agradable como tú. Un saludo.
Joanet Fa 8 mesos
A los ladrones, a su país. Y los que se preguntan si trabajan o cierran, deben de ser funcionarios de carrera. ¿Como le planteo yo a mi jefe que no quiero trabajar?
Ja n'hi ha prou! Fa 8 mesos
No seria més fàcil i més economic per l'ajuntament, enganxa els que fan això i enviar-los en els seus països d'origen? I en el cas que siguin moros joves nascuts aqui, treure les subvencions en els seus pares!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive