Les famílies del Mar Mediterrània asseguren que "ens estan robant el dret a l'educació"
Les famílies del Mar Mediterrània asseguren que "ens estan robant el dret a l'educació"

"Ens estan robant el dret a l'educació"

La comunitat educativa de l'Institut Escola Mar Mediterrània de Mataró es mostra totalment desolada pels robatoris patits aquests darrers dies

"No han robat únicament els portàtils, ens estan robant el dret a l'educació". Així s'expressa l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Institut Escola Mar Mediterrània de Mataró després del seguit de robatoris que han patit els darrers dies. Uns assalts que no només els ha deixat sense material informàtic, sinó que ha provocat un autèntic terrabastall al centre educatiu. Una situació similar a la que s'ha viscut a un altre institut escola de la ciutat, l'Àngela Bransuela.

En un escrit fet públic per l'AMPA, asseguren que "no tenen paraules" per referir-se al que els va passar diumenge passat, quan els lladres van endur-se una trentena de portàtils. "Durant aquest últim any, s’estan posant molt esforços tant per part del centre com les famílies i alumnat, perquè l’escola sigui un espai segur", expliquen des del centre, recordant totes les restriccions anti-Covid. "Ens hem adaptat a portar mascareta, a rentar les mans cada cop que fem alguna cosa fora de l’aula, a posar-nos el termòmetre, a les entrades i sortides, als patis delimitats, als horaris, als nous companys i companyes... però mai ens adaptarem a que constantment estiguin entrant a robar l’Institut Escola", constaten.

Les famílies asseguren que tenen constància que s’han fet molts esforços per poder millorar la seguretat de l’Institut Escola, però que amb els fets dels darrers dies ha quedat clar que no n'hi ha prou reforçant i canviant el sistema de seguretat. Per això reclamen que els seus fills i filles aprenguin en un entorn "segur i just", comptant amb el material "que els pertany i es mereixen". A banda, demanen solucions i respostes per a la situació que pateixen i que "ens està creant desigualtats. "Departament i Ajuntament, volem solucions ja!", conclouen.

Des de l'Ajuntament s'ha anunciat una partida extra de 200.000 euros per millorar la seguretat del Mar Mediterrània i d'altres centres educatius de la ciutat, de cara a enfortir-los i protegir-los contra els assalts dels lladres

Comentaris (1)

Ja n'hi ha prou Fa 25 dies
No seria més fácil i económic per l'ajuntament enganxa els que fan aixo i enviar-los als seus països d'origen? I si son moros joves nascuts aqui treure les subvencions als seus pares!
resposta clara Fa 20 dies
evidentment però aleshores els politics en especial independentistes no podrien fer els seus negocis a través de lloguers de bens immobles (com fa l'alcaldesa d'Esquerra de Canet per exemple), o facturar per escoles de formació (que després veus la formació que han fet i valors que els hi han donat), o facturar per agents civics o integradors (Que també veiem el nul treball fet der radicals en radicals, potser ensenyar-los res bo en lloc d'ensenyar-los valors com treballar )

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive