Notícies relacionades

Participa al Concurs del Conte de Santes de Capgròs i podràs guanyar 300 euros

Escriu un conte inspirat en les Santes de Mataró i converteix-te en el proper guanyador del Concurs del Conte de Santes de Capgròs

Ara és el moment de deixar volar la imaginació i escriure un conte! Inspira't en el món de la nostra festa major i crea una història infantil. Si ets el guanyador del Conte de Santes de Capgròs rebràs un premi de 300 euros a més de la publicació il·lustrada del teu relat. No perds res per intentar-ho! I si el teu conte és un dels finalistes, el publicarem a les edicions d'agost del setmanari Capgròs. El tema serà lliure, tot i que la festa de les Santes de Mataró hi ha d’aparèixer, fent referència a algun dels seus actes o protagonistes o com a marc de l’acció, per exemple. Poden participar totes aquelles majors de 16 anys i l'original haurà de tenir una extensió d'uns 2 fulls aproximadament. Aquesta és una oportunitat per fer història a la teva ciutat i convertir-te en la persona que va escriure el Conte de Santes l'any 2020! Si vols, pots consultar online els contes guanyadors dels anys anteriors

Consulta les bases per participar:

BASES DEL CONCURS DEL CONTE DE SANTES DE CAPGRÒS

Capgròs Comunicació S.L. amb seu a Mataró, Carrer sant Benet 16-18 convoca el Concurs del Conte de Santes de Capgròs

Les bases que el regeixen són les següents:

1.Hi poden participar totes les persones a partir de 16 anys que ho desitgin, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que presentin contes en llengua catalana, originals i inèdits, no publicats en cap tipus de format ni total ni parcialment (Inclòs Internet), no premiats o pendents de ressolució en altres concursos, o a l’espera de resposta en un procés editorial.
L’incompliment d’aquesta primera base desqualifica automàticament el participant. No podran participar familiars directes de l’staff de Capgròs ni els seus integrants.

2.El tema serà lliure, tot i que la festa de les Santes de Mataró hi ha d’aparèixer, fent referència a algun dels seus actes o protagonistes o com a marc de l’acció, per exemple. El conte ha d’estar destinat al públic infantil.

3. L’original haurà d’estar mecanografiat utilitzant una tipografia Arial, Times New Roman o similars, a 12 punts, en document a tamany A4, amb una extensió d’uns 2 fulls aproximadament per una sola cara.

4. L’original de l’obra es presentarà únicament en format digital. El treball haurà de ser enviat a l’adreça electrònica: contesantes@capgros.com

5. En l’assumpte del mail s’especificarà: “Per al concurs del conte de Santes de Capgròs”.
S’enviaran en el mateix correu tres arxius adjunts en format Word (format jpg o pdf si voleu en el cas del full de consentiment):

a) En un arxiu que serà denominat amb el TÍTOL DEL CONTE en majúscules, s’enviarà el conte sota pseudònim.
En l’inici de la primera pàgina es col·locarà el NOM DEL CONTE i en la línia següent el PSEUDÒNIM, seguit del text.
No s’acceptaran enviaments que incloguin, dibuixos, fotos, links externs o qualsevol altre tipus d’adorn aliè al propi text.

b) Cal enviar signat el full de consentiment per participar al concurs. Descarrega't aquí el document.

c) En un altre arxiu que serà denominat amb el títol del conte en majúscules-2, s’enviaran les dades personals:
Títol del conte
Pseudònim
Nom (s) i cognom (s)
Any, ciutat i país de naixement
Adreça
Telèfon (s)
Correu electrònic

Les dades resulten essencials, entre d’altres raons, a l’hora d’informar els premiats pel Concurs, si d’inici no són enviades completes, no serà acceptada aquesta participació.

6. Requeriments formals:
a. El conte tindrà una extensió aproximada de 2 pàgines
b. No s’acceptarà un conjunt de contes breus
c. Sense faltes d’ortografia.
d. L’incompliment d’aquestes regles implicarà l’automàtica desqualificació.

7. S’adjudicarà un únic premi al millor conte. Hi haurà 4 finalistes als quals se’ls publicarà el conte a la revista Capgròs. No obstant això es podrà declarar el premi desert si el jurat ho considera oportú.

8. El premi consistirà en: 300 euros, notícia al setmanari Capgròs i al portal www.capgros.com i publicació il·lustrada del conte.

9. El termini d’admissió d’originals acabarà el dia 10 de maig de l’any 2020 a les 24:00 hores.

10. El veredicte serà inapel·lable i es comunicarà al premiat/da el dia 2 de juny via correu electrònic o trucada telefònica. Posteriorment es donarà a conèixer en el portal www.capgros.com i en el setmanari Capgròs. I es farà públic durant el lliurament de premis i presentació del conte que tindrà lloc al pati de Can Marchal de Mataró el mes de juliol de l’any 2020.
Si el premiat/da no pot acudir pels seus propis mitjans, queda autoritzat per designar un/a representant que assisteixi a l’acte al seu lloc.

11. L’empresa Capgròs Comunicació S.L. es reserva, durant un any exempt de retribució a favor dels autors, el dret en exclusiva de publicar i difondre per qualsevol mitjà els treballs premiats i finalistes si així ho considera pertinent. Així mateix, també passat aquest termini de temps, Capgròs Comunicació S.L. podrà publicar i difondre per qualsevol mitjà, sempre amb el generós fi de contribuir a l’expansió d’obres d’interès a la nostra ciutat, els treballs premiats i finalistes sense obligació de remuneració pecuniària alguna als seus autors.

12. Els premiats es comprometen a esmentar el Concurs cada vegada que publiquin el text premiat per si mateixos, o a garantir quan ho autoritzin que el text sigui publicat per altres mitjans.

13. El Comitè Organitzador d’aquest Concurs i el seu Jurat no mantindran cap comunicació amb els participants respecte als seus textos, ni oferiran cap informació relativa a aquests.

14. El jurat estarà facultat per a resoldre qualsevol incidència no prevista en aquestes bases. Si això es produís, s’anunciaria oportunament a www.capgros.com

15. La participació en aquest Concurs implica l’acceptació i el compliment de totes i cadascuna de les seves bases. La interpretació d’aquestes bases, així com qualsevol altra qüestió relativa al certamen, serà competència del jurat.

16. La mera participació en el concurs suposa l’acceptació que les dades facilitades pels participants, siguin o no guanyadors del concurs seran incorporades a un fitxer propietat de CAPGRÒS COMUNICACIÓ S.L. Els guanyadors podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, complint-se en tot moment la normativa vigent en matèria de protecció de dades.
Capgròs comunicació S.L. es reserva el dret de comprovar la veracitat de les dades facilitades, així com les edats i identitats dels guanyadors abans de procedir al lliurament del premi.

17. CONSENTIMENT PER A PARTICIPAR EN SORTEJOS O CONCURSOS AMB OBTENCIÓ DE DADES DE L’INTERESSAT
D’acord amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD), les seves dades personals seran tractades sota la responsabilitat de CAPGRÒS COMUNICACIÓ, S.L. per enviar-li informació dels nostres productes o serveis i es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a això. En el cas de ser guanyador o finalista  del concurs, es publicaran en els mitjans de comunicació. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, supressió, limitació i oposició a c/ Sant Benet, 16-18 08302 Mataró (BARCELONA). Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es

Per a més informació:
marta@capgros.com

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive