‘Sacsejada del Centre. Portada 1655
‘Sacsejada del Centre. Portada 1655

‘Sacsejada del Centre’, portada del Capgròs 1655

Ja podeu llegir online el Capgròs 1655, dedicat a tot el pla per revifar el casc antic que s’ha encetat amb les obres de Santa Anna

L’inici de les obres de reforma de la pavimentació de la Plaça de Santa Anna és tot just el primer pas d’un camí que ha de permetre revifar el Centre. Ha de ser un punt d’inflexió en tota regla i per poder conèixer en pla amb tot luxe de detalls, aquesta ‘Sacsejada al Centre’ és el titular i el tema de portada del Capgròs 1655, que ja és als vostres punts de recollida habitual de Mataró i el Maresme i que també es pot llegir en format online.

Així es pot entendre que les grues i operaris són a Santa Anna però després també faran feina a la pròpia Riera o el Camí Ral, que finalment s’implementarà un Apeu per gestionar la zona com si fos un centre comercial o per què aquest pot ser el darrer tren per una zona que necessita tornar a lluir, i amb ella tota la ciutat.

Més enllà del tema de portada, el Capgròs recull el més interessant i destacat dels darrers dies.Des de la millora de la situació de la Covid-19 (amb tota cautel·la davant un possible repunt, això sí) o l’aventura del jove Roger Boixet que vol creuar l’oceà per visualitzar la síndrome que pateix. 

Al Capgròs 1655 també hi trobareu la darrera hora, de cròniques i prèvies d’un cap de setmana amb grans cites esportives en clau local o un Quedem generós, el millor aparador de la recuperació de l’activitat cultural. 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive